Verlenging Prama Sanur Beach Hotel / Sanur per nacht

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in Prama Sanur Beach Hotel op basis van logies en ontbijt.

Aandachtspunten

  • Indien je op 24 en/of 31 december 2020 in Indonesië verblijft, dien je rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie voor de kosten voor deze diners kun je per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.
  • Indien je verlengt, boeken wij voor je automatisch een transfer. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Prama Sanur Beach Bali Hotel - Sanur

Prama Sanur Beach Hotel (voorheen bekend als Sanur Beach Hotel) is een zeer populair hotel, met name door de uitstekende sfeer en service. Prama Sanur Beach Hotel ligt aan het prachtige zandstrand van Sanur en in de nabijheid van winkeltjes en restaurants. Voor entertainment hoef je het hotel niet te verlaten. Je kunt gebruik maken van de vele faciliteiten zoals twee zwembaden, een spa, fitness en tennisbanen. Het tweede zwembad (familiezwembad) is onder andere voorzien van diverse glijbanen.

Er is regelmatig een animatieprogramma en ook kan je mountainbikes huren of watersporten beoefenen. In Prama Sanur Beach Hotel vind je naast diverse bars en het hoofdrestaurant ook een seafood/grill restaurant, een restaurant met Indonesische specialiteiten en een Italiaans restaurant. In het restaurant worden regelmatig thema-avonden georganiseerd.

De hotelkamers zijn keurig ingericht in traditionele Balinese stijl en allen voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje, badkamer met bad en/of douche en haardroger en een terras of balkon met zitje. Tevens is er gratis Wi-Fi beschikbaar.

Prijzen

Prijzen Verlenging Prama Sanur Beach Hotel / Sanur per nacht

Prijs vanaf   € 49,- p.p.p.n.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Superior vanaf   € 53,- p.p.p.n.

Eénpersoonskamer; Deluxe Garden View vanaf   € 67,- p.p.p.n.

Eénpersoonskamer; Deluxe met zicht op zee vanaf   € 86,- p.p.p.n.

Tweepersoonskamer; Deluxe Garden View vanaf   € 7,- p.p.p.n.

Tweepersoonskamer; Deluxe met zicht op zee vanaf   € 18,- p.p.p.n.