Sanur

Prama Sanur Beach Bali Hotel

Prama Sanur Beach Hotel (voorheen bekend als Sanur Beach Hotel) is een zeer populair hotel, met name door de uitstekende sfeer en service. Prama Sanur Beach Hotel ligt aan het prachtige zandstrand van Sanur en in de nabijheid van winkeltjes en restaurants. Voor entertainment hoef je het hotel niet te verlaten. Je kunt gebruik maken van de vele faciliteiten zoals twee zwembaden, een spa, fitness en tennisbanen. Het tweede zwembad (familiezwembad) is onder andere voorzien van diverse glijbanen.

Er is regelmatig een animatieprogramma en ook kan je mountainbikes huren of watersporten beoefenen. In Prama Sanur Beach Hotel vind je naast diverse bars en het hoofdrestaurant ook een seafood/grill restaurant, een restaurant met Indonesische specialiteiten en een Italiaans restaurant. In het restaurant worden regelmatig thema-avonden georganiseerd.

De hotelkamers zijn keurig ingericht in traditionele Balinese stijl en allen voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje, badkamer met bad en/of douche en haardroger en een terras of balkon met zitje. Tevens is er gratis Wi-Fi beschikbaar.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.