23-daagse single groepsreis Sumatra - Java - Bali (t/m maart 2020)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

59 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 24-02-2020

Teveel reizen. Prachtige natuur en goed contact en zicht gekregen op het dagelijks leven.

Bormo vulkaan niet bezoeken in de regentijd om de zon te zien opkomen. Later vertrekken dan 01.00 uur. Doe de fietstochten, die laten je het dagelijkse leven zien.

Jan
6,7
Toegevoegd op: 22-02-2020

een Intensieve uitgebreide reis

Bevat mooie wandeltochten en mooie culturele bezienswaardigheden Je hoeft je nooit te vervelen

Tim
8,0
Toegevoegd op: 31-10-2019

Lange reis dagen, vroeg opstaan, maar wel heel veel gezien. Het was een top vakantie.

Lange reis dagen, vroeg opstaan, maar wel heel veel gezien. Reisleiders die goed voor je zorgde en trakteerde op lekkernijen vanuit Indonesië Het was een top vakantie. Aanraders jungle tocht op Sumatra, Bromo vulkaan.

Hennie
9,3
Toegevoegd op: 30-10-2019

een prachtige, interessante, maar wel vermoeiende reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 29-10-2019

Geweldige ervaring, veel gezien, indrukwekkend land, goede begeleiding

Een prachtig land om te bezoeken. Grote verschillen tussen eilanden Sumatra, Java en Bali. Jungle op Sumatra was geweldig. Op Java genoten van de zonsopgang bij de Bromo vulkaan en de krater bij de Bromo. Prachtige zandstorm meegemaakt. Borobodur tempel was ook geweldig. Bali een prachtig eiland met een mooi strand dicht bij het hotel.

Herman
8,0
Toegevoegd op: 01-10-2019

Prachtig land met veel indrukken, wel veel lange reisdagen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 01-10-2019

Prachtige maar volle reis

Deze reis was prachtig en laat vooral op Sumatra en Java de mooie plekjes zien. Voor Bali is er zoveel te doen dat ik de drie daagse verlenging bijna wel als verplicht zou aanraden, al is het maar om bij te komen van de lange reisdagen en het volle programma. Wat ik persoonlijk wel als nadelig ondervond is dat deze bestemming zodanig populair is dat we de gehele reis wel een of soms wel twee andere reisgroepen van Fox tegenkwamen en feitelijk achter elkaar aan hetzelfde programma aflegden. Dat is jammer gezien je met je eigen groep van de reis wil genieten.

Mathieu Kuypers
9,0
Toegevoegd op: 30-09-2019

Een prachtige maar uitdagende reis dwars door het zeer gevarieerde Indonesie. Aangenaam verrast.

Een prachtige reis door Sumatra, Java en Bali. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter en bijzondere bezienswaardigheden. Op Sumatra staat vooral de natuur centraal met de Orang Oetans en de omgeving van het Tobameer. Op Java krijgt naast de fantastische excursie naar de Bromo-vulkaan juist cultuur heel veel aandacht met een bezoek aan de Borobodur en Prembanan tempels als hoogtepunt. Op Bali tenslotte is het genieten geblazen en kun je prima afzonderlijk 1 of 2 weken uit de voeten om te genieten van de relaxte sfeer en vele bezienswaardigheden en activiteiten.

Anoniem
8,7
Toegevoegd op: 28-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 09-09-2019

Zeer mooie reis. Vooral op Java elke dag erg vroeg op,maar wel mooie dingen gezien en bezocht.

Orangoutangs in bohorok was erg leuk en mooie ervaring. Blij dat ik een paar uur extra had bij geboekt. Bromo vulkaan was ook zeer leuk. Wel erg vroeg op maar dat was meer dan waard.

Ronald