23-daagse single groepsreis Sumatra - Java - Bali

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

50 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 09-09-2019

Zeer mooie reis. Vooral op Java elke dag erg vroeg op,maar wel mooie dingen gezien en bezocht.

Orangoutangs in bohorok was erg leuk en mooie ervaring. Blij dat ik een paar uur extra had bij geboekt. Bromo vulkaan was ook zeer leuk. Wel erg vroeg op maar dat was meer dan waard.

Ronald
8,3
Toegevoegd op: 31-07-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

5,7
Toegevoegd op: 02-06-2019

.

.

.
10,0
Toegevoegd op: 29-05-2019

Een hemelse reis om nooit te vergeten en voor herhaling vatbaar!

Mijn oom ligt begraven op ereveld Menteng Pulo, wij arriveerden op een namiddag in Jakarta en de reisleider organiseerde voor mij nog snel een taxi naar het ereveld, hoewel het al gesloten was. Men ging speciaal nog even de poort opendoen! Helemaal super. Verder was het die drie weken zo speciaal dat ik er wel een boek aan kan wijden. Mijn mooiste vakantie ooit!

Marianne Houtzager uit Krimpen
5,3
Toegevoegd op: 18-05-2019

Mooie Reis maar invulling door FOX ondermaats

Er is geen omschrijving ingevuld.

Wim
8,7
Toegevoegd op: 18-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

Diego R55
8,3
Toegevoegd op: 19-04-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 19-04-2019

Zeer mooie indrukwekkende reis

Hoogtepunt vond ik Sumatra-de orang oetans in de jungle kunnen zien was fantastisch! De gids op Java (Eko) was zeer goed, wist veel en was er echt op ons een fijne vakantie te bezorgen. Helaas was de gids op Sumatra ((Maradu) niet flexibel en ook de Nederlandse taal niet machtig genoeg om veel te kunnen vertellen. Of dit leidde alleen maar tot veel verwarring. Heel jammer. Maar laat dit je niet weerhouden, het zijn prachtige eilanden!

8,3
Toegevoegd op: 17-04-2019

A dream come true

Er is geen omschrijving ingevuld.

Robert
9,0
Toegevoegd op: 14-04-2019

Leuke mooie reis die zwaar zal zijn.

De reis is zeer aan te bevelen houd er alleen rekening mee dat het zwaar zal wezen. Maar dat maakt juist de reis meer dan de moeiten waard.

Michel Nieuwkoop Zuid Holland