Ubud

Visesa Ubud

Schitterend gelegen tussen rijstvelden op slechts vijf minuten rijden vanaf de gezellige markt van Ubud vindt u het heerlijke Visesa Resort Ubud. Dit luxe resort is een beleving op zich; het is geheel opgetrokken in Balinese stijl en voelt aan als een klein traditioneel dorp middenin de natuur.

Uniek aan je verblijf zijn de vele inclusieve activiteiten georganiseerd door het resort, je hoeft u resort eigenlijk niet te verlaten! Maak bijvoorbeeld een tochtje door de prachtige rijstvelden, woon een traditionele dansvoorstelling bij of leer een herbal healty drankje te bereiden. Dit en vele andere activiteiten die het resort organiseert, laten je kennis maken met het traditionele Balinese leven.

Daarnaast stelt het resort het service niveau hoog in vaandel en zal het je aan niets ontbreken tijdens je verblijf in Visesa. Uiteraard kan je na een dag vol indrukken rustig bijkomen bij het heerlijke zwembad of boek een behandeling in de spa. ’s Avonds heb je keuze uit meerdere restaurants waar zowel lokale specialiteiten, als internationale gerechten en vegetarische specialiteiten worden geserveerd.

De ruime kamers beschikken over een balkon, airconditioning, kluisje, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, flat screen televisie en een verzorgde badkamer. Is de afstand naar je kamer wat lang? Dan kan je altijd gebruik maken van de buggy service om naar je kamer gebracht te worden. Een verblijf in de Visesa is daarmee wel heel compleet!

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.