12-daagse hotelcombinatie vakantie Bali - Lombok

Je krijgt van ons:
  • Verblijf aan strand Lombok
  • Comfortabele viersterrenhotels
  • Nederlandse FOX hostess
  • Elke dag ontbijt

Een unieke combinatie van het godeneiland Bali en het prachtige ongerepte eiland Lombok

Tijdens deze 12-daagse reis nemen we je mee naar de twee prachtige eilanden Bali en Lombok. Je verblijft eerst vijf nachten in een uitstekend hotel in Kuta op Bali, je startpunt om het eiland te verkennen. Hier kun je heerlijk genieten van het strand en diverse traditionele massages, maar ook als je erop uit wilt, valt er voldoende te beleven! Onze lokale gidsen nemen je graag mee op ontdekkingsreis tijdens een excursie. Vervolgens stap je op de ferry naar het andere pareltje in de Indische Oceaan; Lombok.

Lombok is minder toeristisch dan Bali en ook zeker een bezoek waard. Onderneem actie op de tennisbanen en het volleybalveld van het comfortabele hotel of breng de laatste dagen van je reis ontspannend door aan het zandstrand van Lombok, een heerlijke vakantie is hier gegarandeerd!
 Bekijk meer foto’s van de hotels

Kuta
Kuta is één van de meest geliefde badplaatsen van Bali. Kuta ligt aan de zuidwest kust van Bali en kent brede, zeer aangename zandstranden. Wie van zon, zee en gezelligheid houdt, is in Kuta op de juiste plaats. Naast bruisende uitgaansmogelijkheden heeft Kuta een mooie boulevard die uitnodigt tot een heerlijke wandeling langs het strand. Het hotel waar je verblijft ligt vlakbij het strand en bevindt zich op loopafstand van gezellige winkeltjes, restaurants en cafés.
 Lees meer over Kuta

Lombok
Bij aankomst in de haven zul je gelijk merken dat je op een totaal ander eiland bent gearriveerd. Het prachtige Lombok behoort tot de kleine Soenda Eilanden en is vooralsnog minder toeristisch dan Bali. De iets terughoudendere bevolking is zeer vriendelijk en laat je met trots hun vaardigheden zien. Lombok kent schitterende stranden en tal van excursiemogelijkheden, een echte aanrader dus!
 Lees meer over Lombok

Kenmerken van deze Reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging