Hotelcombinatie vakantie Ubud - Nusa Lembongan - Seminyak

Je krijgt van ons:
  • Uniek verblijf op eiland Nusa Lembongan
  • Balinese cultuur in Ubud
  • Pool villa in trendy Seminyak
  • FOX hostess op Bali
  • Elke dag ontbijt

Deze unieke combireis is er een voor levensgenieters. Start je vakantie met een verblijf in The Visesa Ubud, een duurzaam resort op loopafstand van het centrum. In dit resort worden vele activiteiten aangeboden die in nauw verband staan met de Balinese cultuur en natuur. Zo kun je deelnemen aan een cursus rijst planten, Gamelan spelen of juist lekker ontspannen in de spa. Daarnaast kun je in en rondom Ubud ook veel actieve excursies ondernemen. Maak een leuke fietstocht door de omgeving langs rijstvelden en plantages of wandel door het centrum vol leuke boetiekjes en restaurants.

Na drie nachten verblijf in Ubud volgt de transfer naar de haven waar je per boot naar Nusa Lembongan vaart, een klein paradijselijk eiland net ten zuiden van Bali. Hier vind je mooie stranden, ruige kliffen en een schitterende onderwaterwereld. Ontdek hier het kleurrijke koraal vol tropische vissen, werkelijk een lust voor het oog! Op Nusa Lembongan heerst een relaxte sfeer waar je prima tot rust kunt komen. Je verblijft vier nachten in een heerlijk resort met zwembad aan het strand.

Voor de laatste bestemming van de reis, vaar je met de boot terug naar het vasteland van Bali. Hier volgt de transfer naar de hippe strandplaats Seminyak met leuke boetiekjes en trendy bars en restaurants. Je verblijft in een schitterend resort in een villa met eigen zwembad. Heerlijk om de laatste vier nachten van je reis door te brengen!

Kenmerken van deze Reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging