14-daagse hotelcombinatie vakantie Bali in Boutique hotels

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 17-02-2020

Op een fijne manier kennismaken met mooie Bali!

We waren nog nooit in Bali geweest en hebben via deze reis in een korte tijd zoveel gezien en indrukken op gedaan. Wat een prachtig land en wat een geweldige accomodaties. We hebben genoten!

7,7
Toegevoegd op: 01-02-2020

Goed geregelde reis.

Fietsroute in Ubud is aan te bevelen.

9,3
Toegevoegd op: 03-09-2019

Super combinatie reis, wij zouden het zo weer doen!

Top hotels en ligging. In de stad is veel te doen en ook is er overal lekker eten. Onze reis is super bevallen!

Paul & Naomy
9,3
Toegevoegd op: 07-08-2019

Prachtige vakantie!

Heerlijke vakantie gehad in Bali, met als 2 dagen extra Dubai. Dubai erg mooie, moderne en indrukwekkende stad, maar erg heet! Prima hotel. Tips in Dubai; jeep safari, burj khalifa en het waterpark bij Atlantis the Palm. Het eerste hotel op Bali in Candidasa was een erg mooi en best luxe hotel, lekker restaurant en mooi zwembad aan het water. Candidasa zelf is niet heel veel te doen dus 2 dagen was prima. In Ubud een kleinschaliger hotel met een erg mooie hotelkamer inclusief buitendouche. In en rond Ubud is erg veel te beleven en te doen. De rijstterrassen, watervallen en tempels bezoeken daar zijn aanraders + raften/quad rijden door de jungle was erg gaaf! Tenslotte het laatste hotel in Legian was ook mooi, 5 minuutjes lopen van het strand en een mooi zwembad en prima kamers. De straten rond het hotel waren wat levendig maar daar merkte je in het hotel niks van. Dus we hebben een super vakantie gehad, in 4 mooie hotels!!

De Graaf, Sint-Annaland
8,7
Toegevoegd op: 19-07-2019

We love Bali

Er is geen omschrijving ingevuld.

Sandra & Gert
9,0
Toegevoegd op: 09-11-2018

In alle opzichten een fantastische vakantie die volledig voldeed aan de verwachtingen en meer

De 14-daagde hotelcombinatie vakantie Bali Boutique hotels was een heerlijke ontspannen vakantie naar een paradijselijk eiland. Echt een eiland met een oprecht vriendelijke glimlach.

Wim en Joost de Boer Zaandam