15-daagse hotelcombinatie vakantie Bali DeLuxe

Je krijgt van ons:
  • Drie Balinese plaatsen met eigen charme
  • Verblijf in vijfsterrenresorts
  • Benoa, Ubud & trendy Seminyak
  • FOX hostess op Bali
  • Elke dag ontbijt

Fantastische combireis met verblijf in luxe vijfsterrenresorts

Fantastisch aanbod naar het godeneiland Bali! Wij bieden je een unieke kans om de mooiste plaatsen van dit magische eiland te ontdekken. Tijdens deze 15-daagse reis verblijf je op drie verschillende plaatsen met elk hun eigen charme in fantastische luxe vijfsterrenresorts. Naast uitstekende restaurants en een eigen zwembad, beschikken de resorts over een spa waar je je kunt laten verwennen met een traditionele massage en veel eigen faciliteiten, waaronder een tennisbaan, fietsverhuur en diverse winkeltjes.

Deze 15-daagse reis bied je tal van mogelijkheden voor zowel ontspanning en vermaak, een geweldige combinatie voor je reis naar Bali! 
 Bekijk meer foto’s van de luxe resorts

Benoa
Benoa is een heerlijke badplaats gelegen op een landtong in het zuidoostelijke deel van Bali. Vroeger was Benoa een handelspost voor Chinese en Boeginese handelaren, die hier tot op de dag van vandaag nog steeds wonen. Het dorpje heeft een interessante Chinese tempel, een moskee en een Hindoe tempel, alles gelegen op nog geen 100 meter van elkaar. Er zijn tal van watersportmogelijkheden en het dorpje kent leuke lokale marktjes. Het luxe resort waar je verblijft ligt direct aan het prachtige zandstrand.
 Lees meer over Benoa

Ubud
Ubud is een uniek dorpje in een spectaculaire omgeving van rijstterrassen en is één van de bekendste kunstenaarsdorpjes in Midden-Bali. Geïnteresseerden in kunst, handwerk, muziek en dans kunnen in Ubud hun hart ophalen, de traditionele Balinese kunst wordt hier in ere gehouden. Het schitterende resort waar je verblijft kent een rustige ligging en het gezellige centrum bevindt zich op slechts 10 minuten rijden. Rondom Ubud liggen tempels, oude historische bezienswaardigheden en kleine dorpjes die erg leuk zijn om te verkennen.
 Lees meer over Ubud

Seminyak
Seminyak ligt aan de zuidwest kust van Bali, ten noorden van Kuta, en staat bekend om de wat luxere accommodaties en de stijlvolle restaurants, trendy bars en winkels. Het hippe Seminyak kent mooie en over het algemeen rustige stranden waar je lekker kunt ontspannen, maar ook activiteiten als duiken en surfen kunt ondernemen. Het luxe hotel waar je verblijft ligt direct aan het mooie zandstrand en gezellige restaurants en cafés bevinden zich op loopafstand. Mocht je liever de drukte op willen zoeken, dan ben je met een taxi in ongeveer 15 minuten in het centrum van Kuta.
 Lees meer over Seminyak

Kenmerken van deze Reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging