16-daagse hotelcombinatie vakantie Verliefd op Bali in privévilla's

Je krijgt van ons:
  • Verblijf in romantische villa's
  • Inclusief privézwembad
  • Kuta, Ubud & Sanur
  • Elke dag ontbijtbuffet
  • FOX hostess op Bali

Verblijf op alle drie locaties in je eigen privévilla met zwembad!

Een schitterende 16-daagse reis over het prachtige eiland Bali. Je bezoekt drie totaal verschillende plaatsen met ieder hun eigen charme. Uniek aan deze reis is het verblijf in villa’s die zelfs beschikken over een privé zwembad! De accommodaties zijn nauwkeurig uitgezocht op romantiek en comfort.

De reis start met drie nachten in het levendige Kuta om vervolgens door te reizen naar Ubud. Culinaire hoogstandjes, spiritualiteit en talloze rijstvelden maken het hier heerlijk vertoeven. De laatste week verblijf je in stijl in de rustig gelegen badplaats Sanur. Een reis om optimaal te genieten van Bali met het comfort van je eigen villa!
 Bekijk meer foto’s van de hotels

Kuta
Kuta is één van de meest geliefde badplaatsen van Bali. Kuta ligt aan de zuidwest kust van Bali en kent brede, zeer aangename zandstranden. Wie van zon, zee en gezelligheid houdt, is in Kuta op de juiste plaats. Naast bruisende uitgaansmogelijkheden, heeft Kuta een mooie boulevard die uitnodigt tot een heerlijke wandeling langs het strand. De villa waarin je verblijft ligt slechts op 200 meter van zee en strand.
 Lees meer over Kuta

Ubud
Ubud is een uniek dorpje in een spectaculaire omgeving van rijstterrassen en is één van de bekendste kunstenaarsdorpjes in Midden-Bali. Geïnteresseerden in kunst, handwerk, muziek en dans kunnen in Ubud hun hart ophalen, de traditionele Balinese kunst wordt hier in ere gehouden. Rondom Ubud liggen tempels, oude historische bezienswaardigheden en kleine dorpjes. De villa's liggen te midden van groene rijstvelden en een shuttlebus maakt het je gemakkelijk om het centrum te gaan verkennen.
 Lees meer over Ubud

Sanur
Sanur is een gezellige badplaats in het zuiden van Bali. Het voormalige vissersdorpje kent ondanks vele restaurants, bars en winkeltjes een redelijk rustige sfeer. In het dorp zijn prachtige tempels te vinden en er kan deel worden genomen aan verschillende watersportmogelijkheden. De villa is rustig gelegen en bevindt zich op loopafstand van het strand en gezellige restaurantjes.
 Lees meer over Sanur

Kenmerken van deze Reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging