17-daagse hotelcombinatie vakantie Mooiste van Bali

Je krijgt van ons:
  • Combinatie van Kuta, Ubud en Sanur
  • Villa met privézwembad in Sanur
  • Verblijf in kunstenaarsdorpje Ubud
  • Elke dag ontbijtbuffet
  • FOX hostess op Bali

Voor iedereen die het echte Bali wil ontdekken!

Tijdens deze reis verblijf je op drie verschillende plaatsen op Bali en heb je overal voldoende tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Na aankomst verblijf je vier nachten in een comfortabel hotel iets buiten Kuta. Vervolgens word je naar Ubud gebracht, een uniek dorpje in een spectaculaire omgeving. Je verblijft hier in een schitterend gelegen en sfeervol hotel, gebouwd in Balinese stijl. De laatste week verblijf je in stijl in de rustig gelegen badplaats Sanur in een prachtige villa met een privézwembad!
 Bekijk meer informatie en foto’s van de hotels

Kuta
Kuta is één van de meest geliefde badplaatsen van Bali. Kuta ligt aan de zuidwest kust van Bali en kent brede, zeer aangename zandstranden. Wie van zon, zee en gezelligheid houdt, is in Kuta op de juiste plaats. Naast bruisende uitgaansmogelijkheden, heeft Kuta een mooie boulevard die uitnodigt tot een heerlijke wandeling langs het strand. Het hotel waar je verblijft is rustig gelegen te midden van prachtige tuinen en bevindt zich op loopafstand van leuke winkeltjes en gezellige restaurants.
 Lees meer over Kuta

Ubud
Ubud is een uniek dorpje in een spectaculaire omgeving van rijstterrassen en is één van de bekendste kunstenaarsdorpjes in Midden-Bali. Geïnteresseerden in kunst, handwerk, muziek en dans kunnen in Ubud hun hart ophalen, de traditionele Balinese kunst wordt hier in ere gehouden. Rondom Ubud liggen tempels, oude historische bezienswaardigheden en kleine dorpjes. Ons hotel ligt op slechts een aantal minuten rijden van het gezellige centrum van Ubud.
 Lees meer over Ubud

Sanur
Sanur is een gezellige badplaats in het zuiden van Bali. Het voormalige vissersdorpje kent ondanks vele restaurants, bars en winkeltjes een redelijk rustige sfeer. In het dorp zijn prachtige tempels te vinden en er kan deel worden genomen aan verschillende watersportmogelijkheden. De villa waar je verblijft ligt op slechts enkele minuten rijden van het centrum en op loopafstand van het prachtige strand.
 Lees meer over Sanur

Kenmerken van deze Reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging