Costa Rica is La Pura Vida en een échte FOX-bestemming!

6 Bijzondere weetjes over Costa Rica

6 Bijzondere weetjes over Costa Rica

Costa Rica is een echte FOX-bestemming. Wat heet, we bieden deze natuurrijke bestemming al vanaf het begin aan. Met recht zijn onze reisspecialisten en reisleiders dan ook echte kenners van dit Midden-Amerikaanse land.

De groene ambities, het ecotoerisme, de ‘Pura Vida’-momenten en ‘FOX in het Wild’-ervaringen maken van Costa Rica de ideale vakantiebelevenis. Wat weet jij van de Quakers op de berg Monteverde? En wat is een pipa fria? We hebben enkele bijzondere weetjes over Costa Rica op een rijtje gezet.

Pura Vida
3 kletsende mannen in Costa Rica
Wasbeer op zoek naar eten
Vlinders op een blad
Casado

Landinformatie Costa Rica

Costa Rica is een land vol natuurschatten. Het heeft alle typen natuur binnen zijn grenzen, variërend van tropische regenwouden, nevelwouden, droog tropisch bos en savannen tot vulkanisch gebied en mangrove wouden. 

Lees meer over Costa RIca

Reisaanbod Costa Rica

Costa Rica een rijke dieren wereld, met luiaards, gifkikkers, kaaimannen, leguanen en vele vogelsoorten. Je kunt er bovendien ook genieten van tropische palmstranden!

Naar het reisaanbod naar Costa Rica

FOX Tips - Duurzaam op reis

Ecologisch reizen begint thuis, net voor je vertrekt

Vermijd sluimergebruik en trek alle stekkers uit het stopcontact. Ga je in de koele periode op vakantie, zet de verwarming dan op het minimum en sluit de waterhoofdkraan af om lekken te voorkomen. Haal de ijskast leeg. Hoe minder erin zit, hoe minder energie ze verbruikt.

Lees de 10 tips