De mooiste natuurparken van de Verenigde Staten

Kies voor FOX en ontdek tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten de meest bijzondere plekjes van het land. Ontsnap aan de drukte van de bruisende wereldsteden en word verrast door waanzinnige natuurverschijnselen. De prachtige nationale parken van de Verenigde Staten zijn niet slechts voor de natuurliefhebbers een must see, maar zijn voor iedereen een ware sensatie.

Natuurliefhebber of niet, de nationale parken van de Verenigde Staten zullen iedereen versteld doen staan. Van oerbossen, watervallen en gletsjers tot vele grote zoogdieren en talloze vogelsoorten. Een bezoek aan een nationaal park is absoluut één van de hoogtepunten van iedere rondreis door de Verenigde Staten. Ga met ons mee en ontdek de prachtige natuurverschijnselen van het land.

Yosemite, Sequoia en Death Valley National Park

Tref in het Yosemite National Park een wonderlijk natuurgebied met imposante rotsen, beekjes en watervallen aan en word verrast door deze natuurspektakels. Bezoek in het Sequoia National Park de reusachtige Sequoia Trees die een hoogte van meer dan 80 meter bereiken. Even door de knieën zakken en het levert naast geweldige herinneringen ook prachtige foto’s op! Bezoek het unieke Death Valley National Park voor een spectaculair gebied met wonderlijke kleuren, bergen en duinen.

Yellowstone National Park

Beleef tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten wederom een bijzonder moment tijdens een bezoek aan Yellowstone National Park. Dit prachtige park kent naast een rijk dierenleven zeer interessante landschappen. Ga op zoek naar kuddes bizons, herten en beren en bewonder de indrukwekkende Old Faithful, de beroemdste geiser van Yellowstone. Deze geiser blaast circa elke anderhalf uur hete damp in de lucht en een uitbarsting kan tienduizenden liters kokend water omhoog spuiten. Reis met ons mee en bekijk deze indrukwekkende gebeurtenis van dichtbij!

Grand Canyon National Park

Ga samen met ons op onderzoek uit en bewonder een van de zeven natuurlijke wereldwonderen, de Grand Canyon, van dichtbij. Sta versteld van de grootte van dit mirakel en geniet met grote ogen op de verschillende spectaculaire uitzichtpunten. Een werkelijke must in de Grand Canyon is het maken van een helikoptervlucht. Het zien van het ongeëvenaarde uitzicht is een onvergetelijke ervaring waarbij de grootsheid van dit natuurwonder pas echt goed zichtbaar wordt.

Bryce Canyon National Park

Breng een bezoek aan Bryce Canyon en maak wederom een onvergetelijke ervaring mee. De amfitheaters met de kleurige rotsformaties worden ook wel hoodoos genoemd en zijn in het echt nog mooier dan op foto’s. In het ochtendlicht lijken de hoodoos en de kleuren continu te veranderen. Maak een wandeling tussen deze wonderlijke creaties en bewonder de grootsheid van de natuur in de Verenigde Staten.

Denali National Park

Denali National Park is het meest populaire nationale park van Alaska en bestaat uit zes miljoen hectare pure wildernis. Mount McKinley, de hoogste berg van Noord-Amerika, bevindt zich in Denali National Park en zorgt voor een spectaculair aanzicht. Beleef een geweldige excursie in deze unieke wildernis en ga samen met ons op zoek naar grizzlyberen, wolven, schapen en elanden!