Duizend en één eilanden in Thailand

Thailand is een schitterende bestemming met vele historische rijkdommen, maar ‘het Land van de Glimlach’ biedt ook vele mogelijkheden om heerlijk van de zon te genieten op één van de prachtige eilanden. Ga met ons mee op vakantie naar Thailand en geniet van een helderblauwe zee, fantastische stranden en verrukkelijke cocktails op de prachtige eilanden van Thailand.

Naast de historische bezienswaardigheden is Thailand een uitstekende strandbestemming met een groot aanbod van prachtige eilanden. Elk van de eilanden heeft een eigen karakter en beschikt over unieke eigenschappen. De mooiste stranden omzoomd met palmbomen en uitkijkend op een helderblauwe zee worden aangevuld in de vorm van actieve excursies om de vakantie naar Thailand voldoende afwisseling te geven. Geniet van de overweldigende rust op bijvoorbeeld Koh Tao of juist van de levendigheid op onder andere Koh Samui. Of combineer de eilanden voor een bijzondere afwisseling!

Phuket

Phuket is het grootste eiland van Thailand en is een paradijs voor liefhebbers van zon, zee en strand. Patong is het toeristische middelpunt van het eiland waar ’s avonds wordt rondgestruind over de levendige avondmarkt voor het bruisende nachtleven ontwaakt. De eiland safari op Phuket is een geweldige optie tijdens de vakantie in Thailand om het eiland te ontdekken en het echte eiland gevoel te beleven.

Koh Tao

 

Koh Tao is een schitterend, piepklein tropisch eiland met kristalhelder water en vele mooie palmbomen. Op Koh Tao zijn voornamelijk zandwegen te vinden en het massatoerisme is hier nog niet aanwezig. Koh Tao heeft een paradijselijke onderwaterwereld die wij graag samen met u ontdekken. Naast snorkelen is hier uiteraard ook de mogelijkheid om te zwemmen en lekker te ontspannen.

Koh Phangan

Koh Phangan is een prachtig bounty eiland met parelwitte stranden waar een heerlijke, ontspannen sfeer rust. Bewonder tijdens uw vakantie naar Thailand vanuit de hangmat het uitzicht op de Golf van Siam en ervaar zelf waarom dit eiland met recht één van de mooiste van Thailand wordt genoemd.

Koh Samui

Op Koh Samui is van alles te doen, de levendigheid van dit eiland heeft een bijzondere aantrekkingskracht. De vele restaurantjes, gezellige bars en het uitgebreide scala aan winkeltjes resulteert in een aangename en opgewekte sfeer op het eiland. Snorkel tijdens de koraaleiland tour door het prachtige koraal en geniet van het dorpje dat nog bijzonder lokaal is.

Zin gekregen om Bangkok te bezoeken?

Vrijwel alle rondreizen in Thailand van FOX beginnen of eindigen in Bangkok. Bekijk via onderstaande link het overzicht met alle reizen naar Bangkok. 

Boten in Thailand

Duizend en één eilanden

Thailand biedt vele mogelijkheden om heerlijk van de zon te genieten op één van de prachtige eilanden.

Bekijk een reisselectie