Goed voorbereid op reis

5 handige reisapps

Hoe handig is het om gedurende je reis apps op de telefoon te hebben die het leven ter plaatse extra makkelijk maken? Wij geven je graag 5 handige reisapps die je vast goed kunt gebruiken bij het maken van een mooie rondreis!

Currency app

Met deze app kun je gemakkelijk en snel de valuta van het land en bijbehorende koers bekijken en omrekenen. Stel je wilt tijdens je groeprondreis een mooie souvenir voor thuis kopen, dan is het handig om direct te kijken wat deze souvenir kost in euro's. 

Download voor Android Download voor Apple

Google translate

Lijkt het je leuk om tijdens je reis een woordje Spaans of Afrikaans te kunnen spreken? Dan is deze reisapp een erg leuke uitvinding! Of het nu gaat om de weg vragen of een verkoelende drankje bestellen in een restaurant... met deze app kom je zeker weten een heel eind. 

Download voor Android Download voor Apple

Maps me

Deze reisapp komt met name goed van pas tijdens één van onze privé rondreizen. Uiteraard ontvang je van ons een uitgebreide routebeschrijvingen, maar deze app kan een goede aanvulling hierop zijn! Met deze app kunt je namelijk gratis wegenkaarten downloaden die je - wanneer je geen internetverbinding meer hebt - kunt gebruiken.
   
Download voor Android Download voor Apple

Wie betaalt wat?

Tijdens onze single groepsreizen kan het nog wel eens voor komen dat er onderling geld wordt voorgeschoten, denk bijvoorbeeld aan wanneer je 's avonds met elkaar gaat eten of een drankje drinken. Met deze app kun je  gemakkelijk alle gemaakte kosten toevoegen en uitrekenen wie wat nog dient te betalen.

Download voor Android Download voor Apple

Nederlandse Douane

Wil je precies weten wat je wel en niet mee terug naar Nederland mag nemen van een bestemming buiten de Europese Unie? De Nederlandse Douane adviseert hierin. 

 

Download voor Android Download voor Apple

Veilig rijden op de linker weghelft?

Ben je van plan om zelf met een huurauto te gaan rondreizen in een land waar links gereden wordt? Bekijk dan ook onze tips voor het rijden op de linker weghelft! 

Naar onze tips

Hoeveel zakgeld hebben we nodig?

Wil je een mooie reis maken, maar vraag je jezelf af met hoeveel zakgeld je nog rekening moet houden?

Lees snel verder!