Goed voorbereid op reis

5 handige reisapps

Hoe handig is het om gedurende uw reis apps op de telefoon te hebben die het leven ter plaatse extra makkelijk maken? Wij geven u graag 5 handige reisapps die u vast goed kunt gebruiken bij het maken van een mooie rondreis!

Currency app

Met deze app kunt u gemakkelijk en snel de valuta van het land en bijbehorende koers bekijken en omrekenen. Stel u wilt tijdens uw groeprondreis een mooie souvenir voor thuis kopen, is het handig om direct te kijken wat deze souvenir kost in euro's. 

Download voor Android Download voor Apple

Google translate

Lijkt het u leuk om tijdens uw reis een woordje Spaans of Afrikaans te kunnen spreken? Dan is deze reisapp een erg leuke uitvinding! Of het nu gaat om de weg vragen of een verkoelende drankje bestellen in een restaurant... met deze app komt u er zeker weten een heel eind. 

Download voor Android Download voor Apple

Maps me

Deze reisapp komt met name goed van pas tijdens een van onze privé rondreizen. Uiteraard ontvangt u van ons een uitgebreide routebeschrijvingen, maar deze app kan een goede aanvulling hierop zijn! Met deze app kunt u namelijk gratis wegenkaarten downloaden die u - wanneer u geen internetverbinding meer hebt - kunt gebruiken.
   
Download voor Android Download voor Apple

Wie betaalt wat?

Tijdens onze single groepsreizen kan het nog wel eens voor komen dat er onderling geld wordt voorgeschoten, denk bijvoorbeeld aan wanneer u 's avonds met elkaar gaat eten of een drankje drinken. Met deze app kunt u gemakkelijk alle gemaakte kosten toevoegen en uitrekenen wie wat nog dient te betalen.

Download voor Android Download voor Apple

Nederlandse Douane

Wilt u precies weten wat u wel en niet mee terug naar Nederland mag nemen van een bestemming buiten de Europese Unie? De Nederlandse Douane adviseert u hierin. 

 

Download voor Android Download voor Apple

Veilig rijden op de linker weghelft?

Bent u van plan om zelf met een huurauto te gaan rondreizen in een land waar links gereden wordt? Bekijk dan ook onze tips voor het rijden op de linker weghelft! 

Naar onze tips

Hoeveel zakgeld hebben we nodig?

Wilt u een mooie reis maken, maar vraagt u zich af met hoeveel zakgeld u nog rekening moet houden?

Lees snel verder!