Om mee te nemen op reis

5 handige reisartikelen

Een veelgestelde vraag tijdens de voorbereiding voor een vakantie is: wat neem ik mee? Natuurlijk neem je kleding, schoenen, toiletartikelen etc. mee maar wij hebben 5 handige reisartikelen op een rij gezet die zeer handig kunnen zijn tijdens een verre reis!

Digitale bagageweger

Veel reizigers hebben wel eens op het vliegveld gestaan waar ze moesten bijbetalen vanwege overgewicht van de bagage, dit is zonde van het geld. Koop een digitale bagageweger voordat je op reis gaat zodat je zowel op de heenweg als op de terugweg geen extra bagagekosten hoeft te betalen. Een digitale bagageweger is bijvoorbeeld te koop in de ANWB webshop.

Opblaasbaar nekkussen

Bij een verre reis horen vaak ook lange reistijden. Vanwege de lange vluchten en bus, trein of autoritten ter plaatse is het aan te raden om een opblaasbaar nekkussen mee te nemen. De opblaasbare variant is erg handig, omdat hij weinig ruimte in je bagage inneemt. Een opblaasbaar reiskussen is onder andere te koop via de ANWB webshop.

RFID Paspoort Cover

Tijdens een rondreis wordt vaak in hotels gevraagd of ze je paspoort mogen kopiëren. Als je toestemming geeft tot het kopiëren van je identiteitsbewijs, dan loopt u altijd een risico op misbruik van uw persoonsgegevens. Een RFID Paspoort Cover is een hoesje dat de onnodige verspreiding van een aantal van je persoonsgegevens beperkt. 
 
Een RFID Paspoort Cover beschermt de volgende persoonsgegevens: 
- Pasfoto 
- Documentnummer 
- Handtekening 
- BSN nummer 
- Bescherming tegen ongewenst uitlezen van de chip 
 
Deze RFID Paspoort Cover is te koop via de ANWB webshop.

Dubbele USB stekker

Iets wat je waarschijnlijk sowieso al in je bagage stopt is een wereldstekker of een speciale stekker voor het specifieke land waar je heen reist. Nu hebben veel reizigers tegenwoordig meerdere apparaten die ze willen opladen.
 
Met een dubbele USB stekker is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Indien  deze USB stekker in een wereldstekker stopt kun je bijvoorbeeld je telefoon en camera tegelijk opladen. Een dubbele USB stekker is bijvoorbeeld te koop via de ANWB webshop.  

Waterdicht telefoonhoesje

Een waterdicht telefoonhoesje met koord is erg handig. De hoesjes hebben een speciale afsluiting, waardoor er absoluut geen water, lucht, stof of sneeuw de sluiting kan doordringen.
 
Deze hoesjes zijn ontworpen voor verschillende toepassingen en omgevingen. Of je nu de vochtige jungle in gaat, een tropische regenbui meemaakt of een dagje op het strand of in de sneeuw doorbrengt. Een waterdicht telefoonhoesje is bijvoorbeeld te koop via de ANWB webshop.

10 tips voor slim koffers inpakken

Ga goed voorbereid op vakantie met onze 10 tips om slim je koffer in te pakken!

Lees snel verder