Indrukwekkende wereldsteden in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een land van uitersten. Combineer de prachtige natuur met de bruisende wereldsteden. Kies voor een reis met FOX en ontdek samen met ons de meest bijzondere plekjes van de levendige metropolen.

Ga met ons mee naar de Verenigde Staten en ervaar in levende lijve het hectische leven in unieke wereldsteden als New York en San Francisco. Bewonder de wereldberoemde bezienswaardigheden van dichtbij en ontdek samen met ons ook de minder bekende plekjes van deze prachtige steden voor een onvergetelijke ervaring.

New York

Laat u tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten compleet verrassen door de veelzijdigheid van New York. ‘The City That Never Sleeps’ is de grootste stad van de Verenigde Staten waar altijd iets te doen is. Bekijk de indrukwekkende wolkenkrabbers, ga een rondje joggen door Central Park of geniet van de levendigheid op Times Square.

Bezienswaardigheden in New York die beslist niet mogen ontbreken zijn Chinatown, Brooklyn Bridge en natuurlijk het Vrijheidsbeeld. Geniet ’s avonds van een heerlijke pasta of pizza in Little Italy, bewonder het fenomenale uitzicht vanaf de Empire State Building of sluit de avond af met een musical op het onvergetelijke Broadway.

San Francisco

Breng in het prachtige San Francisco een bezoek aan de vele beroemde bezienswaardigheden van de stad, waaronder de oude gevangenis Alcatraz, de waanzinnige Golden Gate brug, Fisherman’s Wharf en Union Square.

Uit eigen ervaring raden wij absoluut de San Francisco by night tour aan. Start de avond met een heerlijke maaltijd en wandel samen met onze professionele gids door de neonverlichte straten. De metamorfose die de stad ondergaat wanneer het donker wordt is een onvergetelijk aanzicht. Bezoek Pier 39 met zijn zeeleeuwen en maak een ritje in een kabeltram om uw rondreis door San Francisco helemaal compleet te maken.

Reizen naar wereldsteden

Wij nemen u mee naar de meest indrukwekkende wereldsteden in de Verenigde Staten.

Bekijk de reisselectie