Wie wil er nu niet onbezorgd en comfortabel op een avontuur?

Is een groepsrondreis iets voor mij?

Zullen we het doen of niet?

"Over twee weken gaan we weer met FOX op vakantie. Deze keer vliegen we vanaf Amsterdam voor een groepsrondreis naar Sri Lanka. Azië is ons favoriete werelddeel. Vriendelijke bevolking, goed bereisbaar, lekker warm, mooie natuur en niet duur.

Eerlijk gezegd ben ik nogal gemakzuchtig. Wat niet wil zeggen dat ik niet kieskeurig ben. Maar ik vind het wel fijn wanneer ik me niet tot in detail met alles hoef bezig te houden. Nu hoef ik alleen maar een reis uit te kiezen. Op zich al lastig genoeg.

Je koffer pakken en je paspoort mee
Daarom zijn de groepsrondreizen met FOX, nu de kinderen het huis uit zijn, voor mij en mijn vrouw een uitkomst. Je hoeft bij wijze van spreken alleen maar je koffer in te pakken en paspoort mee te nemen. Dat betekent niet dat we ons helemaal niet voorbereiden. Het is altijd weer een puzzel waar we naartoe gaan. Eerlijk gezegd beslist mijn vrouw meestal. En ik trek de portemonnee haha...

ANWB zorgt voor vertrouwen
We leerden FOX kennen via het tijdschrift 'De Kampioen' een aantal jaren terug. Dat dat van de ANWB is, zorgt toch voor vertrouwen. Voorheen boekten we onze verre reizen via het reisbureau. Via via spraken we mensen die ons FOX aanraadden. Uiteindelijk waagden we de stap en boekten onze eerste reis online. De prijs was goed en het programma zag er goed uit. De vakantie beviel prima.

Sindsdien boeken we onze verre vakanties bij FOX
We vragen altijd de brochure aan, of krijgen die toegestuurd. Ik wil toch graag wat in handen hebben, noem me maar ouderwets. We zijn ook wel eens bij FOX langs geweest. Het werd een gezellig dagje-uit waar we veel aanvullende informatie ontvingen over onder andere inentingen en visa voor een reis naar China die we wilden maken. Er was zelfs een dokter.

Fijne reisbegeleiding
Wat we verder fijn vinden is dat we tot nu toe altijd worden begeleid door een lokale reisleider en een Nederlandstalige reisleider. Lekker gewoon, losjes maar wel doortastend en met kennis van zaken. Wij zijn zelf dus vrij gemakkelijk, maar er zitten soms types tussen. Je zult ze de kost moeten geven. Daar moeten we niet alleen tijdens de reis maar ook later nog weleens om lachen.

We vinden reizen in een groep prettig en gezellig terwijl het ook gewoon mogelijk is een avondje met zijn tweeën te gaan eten. Met sommigen hebben we nog contact. Zo'n reis is best intensief en je deelt veel onvergetelijke ervaringen.

Kortom... ik heb nu alweer zin en sta te popelen om dit jaar weer naar Schiphol af te reizen. Alleen nog mijn koffer pakken. Maar dat is zo gepiept. Mijn vrouw daarentegen is nu al begonnen!"

Dhr. M. Vlaswinkel, Apeldoorn

Groepsrondreizen

Nieuwsgierig geworden naar onze groepsrondreizen?

Bekijk alle mogelijkheden