Comfortabel op reis, maar wel naar het hart van de jungle

Met FOX de jungle in...

We gaan comfortabel op reis. Maar natuurlijk wel naar het hart van de jungle. Ervaren gidsen laten je de mooiste plekjes zien, camera in de aanslag! En we gaan verder, want we brengen ook een bezoek in de dierenopvang en gaan met de ranger mee op pad. Uiteraard verblijven we in goede hotels en spreekt de reisleiding op onze groepsreizen Nederlands.

Maleisië

jungle maleisieDe jungle is één van de grootste trekpleisters van Maleisië. Het tropische regenwoud beslaat een groot deel van het land (ruim 55%) en heeft een zeer grote diversiteit aan flora en fauna. In de jungle komen o.a. olifanten, tijgers, panters, luipaarden, apen, neushoorns, honingberen en tapirs voor. De oudste jungle ter wereld bevindt zich zelfs in Maleisië: Taman Negara


Taman Negara is bekend om zijn zeer visrijke rivieren en de goede plekjes, waar men dieren kan observeren. Geliefd zijn de trekkingtochten op paden door de jungle, tussen gigantisch hoge bomen door en de weelderige natuur, die door exotische insecten en vlinders omgeven zijn. Een boottochtje op de schuimende rivieren van de Taman Negara wordt tot de grote gebeurtenissen gerekend.

Onze reizen naar de jungle van Maleisië

Suriname

jungle Suriname "Ontdek het regenwoud per korjaal en luister naar de jungle geluiden!"

Suriname heeft prachtige tropische regenwouden, slechts 10% van het land is bebouwd, het overige gebied bestaat uit bos. Suriname is een eldorado voor vogelliefhebbers. In verhouding tot andere Zuid-Amerikaanse landen heeft Suriname weinig zoogdieren, maar dieren die je mogelijkerwijs tegen kunt komen zijn de tapir, wilde zwijnen, Agouti’s (Surinaams konijn), herten en apen. Al dien je er rekening mee te houden dat de kans op het zien van deze zoogdieren klein is door de dichte begroeiing van het regenwoud. 

Pak je koffer en verken de jungle van Suriname

Costa Rica

jungle Costa Rica
Costa Rica heeft het allemaal; nevelwouden, vulkanisch gebied, vriendelijke bevolking, heerlijk eten, tropische palmstranden en een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers.

De jungle van Costa Rica wordt beschermd en vormen de prachtige nationale parken van het land. Ga onder begeleiding van een gids tijdens een canopytour als Tarzan door de bomen slingeren. Als je wel hoog tussen de bomen wilt zijn, maar niet wilt slingeren, kiest je voor de 'skywalk'. Je wandelt dan over ‘paden’ 35 meter boven de grond en passeert meerdere hangbruggen. 

Ga de jungle in tijdens deze reizen

Ecuador

jungle ecuador
De luchtvochtigheid neemt toe, de temperatuur stijgt. Beleef het gevoel van een echte jungle in Ecuador. Tena is bijvoorbeeld zo'n plaats, omringd door dichte jungle. Hier leven nog verschillende Quechua-indianengemeenschappen. Leer deze prachtige jungle ook op een sportieve manier te leren kennen; je kunt er raften, mountainbiken, wandelen en paardrijden. 

Ga mee op avontuur in de jungle van Ecuador

 

  • FOX reizigers beoordelen onze van A tot Z verzorgde rondreizen met een 8.5.
  • Deskundige Nederlands-sprekende reisleiders met passie
  • Veel gegarandeerd vertrek
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB
  • 24/7 bereikbaar via de ANWB-Alarmcentrale
  • Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen