Oneindige rijstvelden in Vietnam

Ontdek met FOX tijdens een rondreis door Vietnam de vele verschillende kanten van het land. Naast de prachtige natuur, koloniale steden en indrukwekkende cultuurschatten nemen we u graag mee naar de oneindige rijstvelden. Bewonder tijdens uw rondreis door Vietnam samen met ons de rijstvelden van dichtbij te voet, per boot of op de fiets! 

SapaSapa ligt in een spectaculair en ongerept natuurgebied. Sapa staat niet alleen bekend om de grote kleurrijke markt, maar vooral om de bergstammen die hier in traditionele kleding naar oude gewoontes leven. Maak tijdens een verlenging van een van onze reizen kennis met deze unieke authenticiteit en doe onvergetelijke ervaringen op tijdens de wandeltocht naar de bergstammen van Cat Cat, Ta van en Cua May.

Ontmoet de lokale bevolking tijdens de tocht richting de vallei beneden Sapa zoals de
Red Zao, Hmong en de Tay en geniet van het uitzicht op de rijstvelden. 

Tam CocVaar tijdens uw rondreis door Vietnam met de boot door de betoverende waterwereld van Tam Coc, wat ook wel de ‘Halong Bay on land’ wordt genoemd vanwege de prachtige, uit de zee van rijstvelden oprijzende kalkbergen. De schoonheid van dit gebied is zeer indrukwekkend. Maak per sampan een schitterende tocht door het adembenemende landschap en vaar dwars door de gifgroene rijstvelden heen. 

Reisaanbod Vietnam

De vele bezienswaardigheden in Vietnam zelf ontdekken?

Bekijk het reisaanbod