Op de fiets door Bangkok

Ontdek Bangkok op de fiets

Ontdek Bangkok samen met ons op een onvergetelijke manier: per fiets! Van de smalle en drukke straatjes in China Town, over de Chao Phraya rivier richting het rustige platteland. Bewonder tijdens uw rondreis door Bangkok niet slechts de hoogtepunten, maar geniet ook van het traditionele leven in de stad, haar kleurrijke bezienswaardigheden en heerlijk geurende marktjes.

Een fietstocht door Bangkok is een plek op elke bucketlist waard. Ga met ons mee om Bangkok op een unieke wijze te ontdekken en plekken te zien waar toeristen zelf niet snel komen. Ontdek de stad als een echte ‘insider’. Tijdens uw rondreis in Bangkok fietsen we door de drukbezochte straatjes van China Town, langs kleurrijke bezienswaardigheden en heerlijk geurende marktjes, nemen we de boot naar de overzijde van de impressieve Chao Phraya rivier en fietsen we hier door het échte Bangkok. Naast het verrassende groen en de duizelingwekkende rijstvelden worden gezellige lokale marktjes, historische tempels en spelende schoolkinderen gepasseerd. De herinnering van de prachtige skyline van Bangkok zal na de fietstocht ongetwijfeld nog lang bijblijven. Het beleven van Bangkok op deze wijze biedt een unieke mogelijkheid om het echte leven in Bangkok van dichtbij te bekijken en is een geweldige ervaring!

Om tijdens een fietstocht door Bangkok zowel kennis te maken met het bruisende stadsleven als het rustige platteland is een bijzonder contrast wat bij ons een grote indruk heeft achter gelaten. De kleuren en geuren van de verschillende marktjes, etenswaren, kruiden en tempels zijn overweldigend. De wirwar van mensen, luidrichting verkeer en de afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden maken aan de andere kant van de rivier plaats voor een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes” en zwaaiende voorbijgangers. Beleef samen met ons de andere kant van Bangkok, waar we binnen gluren in het traditionele leven van de bewoners van deze wereldstad.