Waarom Kiezen Voor Een Familiereis Met FOX?

Onze familiereizen laten ook jonge reizigers en hun ouders de mooiste verre vakantielanden verkennen. Samen met andere gezinnen onder begeleiding van onze Nederlandssprekende reisleiding een verre bestemming ontdekken of alleen met het eigen gezin een privé rondreis maken? Onze reisspecialisten hebben ook dit jaar weer onvergetelijke droomreizen uitgestippeld.

Echt FOX

  • Veelal geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar
  • Kinderkortingen en gratis entreegelden voor kinderen t/m 16 jaar
  • Unieke écht FOX ervaringen op elke familiereis
  • Ervaren, Nederlandssprekende reisleiders op de familie groepsreizen
  • Individuele vrijheid tijdens onze privé familiereizen
  • Winnaar Vakantie Awards 2018 in de categorie “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

Wie gaan er mee op een familiereis van FOX?

Onze familiereizen laten al vele jaren jonge avonturiers de mooiste verre vakantielanden ontdekken. De reizen zijn doorgaans te boeken met kinderen vanaf 8 jaar. Bij de reizen wordt aangegeven vanaf welke leeftijd wij de reis adviseren, zodat je zeker een fantastische vakantie hebt! Daarnaast wordt er bij elke familiereis ook de reisintensiteit aangeven.

Kies je voor een familie groepsreis? Dan beleef je samen met andere gezinnen dit bijzondere avontuur. Bij elke familie groepsreis kun je zien wat de minimale en maximale groepsgrootte van deze reis is. Meestal gaan er minimaal 10 en maximaal 30 reizigers mee.

Kies je liever voor een rondreis met het eigen gezin? Bekijk dan eens onze privé familiereizen.

Veel vertrekdata met vertrekgarantie
Boek je een reis met een vertrekgarantie, dan weet je al dat deze reis altijd doorgaat ongeacht het minimum aantal deelnemers. Deze gegarandeerde vertrekdata zijn te herkennen aan de groene G op het "Prijzen & Inbegrepen tabblad" bij jouw favoriete reis.

Vooraf inzicht in groepsgrootte
Ook kun je van tevoren al de groepsinformatie bekijken van jouw specifieke  vertrekdatum. Zo kun je zien hoeveel reizigers er al geboekt hebben op deze reis, hoeveel mannen en jongens en vrouwen en meisjes er mee gaan en wat de leeftijdscategorie is van deze reizigers. Zo heb je vooraf al een beetje een idee van jouw reisgezelschap. Kijk hiervoor in de data en prijzen tabel van de rondreis van jouw keuze.

Wist je dat je op ons forum berichten kunt plaatsen en in contact kunt komen met jouw reisgenoten? Of lees de reisverhalen van reizigers die jou voor gingen. 

Ervaren Nederlandssprekende reisleiders

Op onze familie groepsreizen is de gehele rondreis een ervaren Nederlandssprekende reisleider aanwezig, vaak nog bijgestaan door een lokale gids. Zij kennen het land als geen ander en zorgen ervoor dat het een onvergetelijke reis wordt.

Kies je voor een privé familiereis? Dan reis je per huurauto of met een privé gids en/of chauffeur.

Heeft u een vraag over een bestemming?
Stel de FOX reisleider nu rechtstreeks een vraag

Altijd comfortabele drie- of viersterrenhotels

Wij kiezen voor kindvriendelijke hotels met goede kamers (waar mogelijk naast elkaar), voorzien van een eigen badkamer en meestal met airconditioning. Tijdens onze reizen verblijf je in comfortabele drie- of viersterrenhotels veelal met zwembad, want een plons in het zwembad is natuurlijk onmisbaar tijdens de vakantie! Daarnaast is er in veel van de hotels ook Wi-Fi aanwezig.

Al onze hotels zijn geselecteerd vanwege hun faciliteiten, mooie ligging of bijzondere sfeer. Ze zijn door ons persoonlijk gecontracteerd en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Avontuurlijke reisprogramma's

Onze familiereizen zijn zeer compleet, inclusief vluchten, verblijf in kindvriendelijke  drie- en viersterrenhotels, een divers excursieprogramma en alle vervoer ter plaatse. Ook gelden er hoge kinderkortingen en gratis entreegelden voor kinderen t/m 16 jaar.

Excursies en 'Echt FOX' ervaringen
Bij elke reis wordt op de website overzichtelijk aangegeven of een 'bezoek aan' of 'excursie naar' een bepaalde bezienswaardigheid inclusief is. Ook wordt aangegeven of entreegelden zijn inbegrepen of dat deze nog ter plaatste moeten worden voldaan, bij de reis wordt dan het totaalbedrag van de entreegelden vermeld.

Tijdens de familiereizen maken we vele leuke excursies voor jong en oud maar we zorgen er daarnaast ook voor dat er bij elke reis een speciaal 'Echt FOX' moment  inclusief is. Een streetfood challenge in Bangkok per boot en tuk-tuk, een ranger cursus in Zuid-Afrika om de Big Five nog beter te leren spotten en fietsen door de rijstvelden op Bali zijn pas enkele voorbeelden.

Gezamenlijke fooienpot
Bij aanvang van de familie groepsreis zal de reisleiding een gezamenlijke fooienpot maken. Deze fooienpot is bedoeld voor fooien aan al het personeel dat u service verleent (denk aan: restaurants, excursies, plaatselijke gidsen, kofferjongens, etc.). De hoogte van fooienpot bijdrage is per bestemming en rondreis verschillend, te voldoen in lokale valuta.

Familie rondreizen

Familie rondreizen, in groeps- of individueel verband, zijn speciaal afgestemd op het reizen met kinderen vanaf 8 jaar.

Naar het reisaanbod