Waarom Kiezen Voor Een Groepsrondreis Met FOX?

Reizen is de wereld ontdekken, kijken, proeven, voelen, ruiken… genieten. En dat gaat het beste als u zich onderweg geen zorgen hoeft te maken. Als u erop kunt vertrouwen dat onze reisspecialisten met hun jarenlange ervaring zorgvuldig bezig zijn geweest met het uitstippelen van uw droomreis. Al meer dan 20 jaar organiseren wij groepsreizen naar de mooiste vakantiebestemmingen.

Echt FOX

 • Het grootste verre groepsreizen-aanbod van Nederland
 • Unieke Echt FOX ervaringen op elke groepsrondreis
 • Altijd comfortabele drie- of viersterrenhotels
 • Al onze groepsreizen zijn samengesteld door reisspecialisten met jarenlange ervaring
 • Een uitgekiend reisprogramma met de ultieme balans tussen beleving en comfort
 • Ervaren, Nederlandssprekende reisleiders
 • U kunt comfortabel met een harde koffer reizen
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB
 • Winnaar Vakantie Award in de categorie Groepsreizen

Wie gaan er mee op een FOX groepsrondreis?

reizigers bij kaap de goede hoop

Onze groepsrondreizen zijn speciaal samengesteld voor reizigers die op een comfortabele manier een land echt willen leren kennen. De hoogtepunten willen zien, maar ook unieke ervaringen willen meemaken die vaak juist zo kenmerkend zijn voor het land. Al onze groepsreizigers delen met ons deze liefde voor reizen, het ontdekken van andere landen, culturen en landschappen. 

De reisprogramma’s zijn intensief, maar u doet veel en ziet veel. Uiteraard zorgen we hier voor een goede balans, want reizen is voor ons ook vakantie vieren. Bij elke reis staat de reisintensiteit aangeven en kunt u zien wat de groepsgrootte van deze reis is. Vaak gaan er minimaal 10 en maximaal 30 reizigers mee.

Er zijn veel vertrekdata met vertrekgarantie
Dit houdt in dat wanneer u een reis met een vertrekgarantie boekt, deze reis altijd doorgaat ongeacht het minimum aantal deelnemers.

Groepsinformatie 
Ook kunt u tevoren al de groepsinformatie bekijken van elke vertrekdatum. Zo kunt u zien hoeveel reizigers er mee gaan op deze reis, hoeveel mannen en vrouwen en de leeftijdscategorie van deze reizigers. Zo heeft u al een beetje een idee van uw reisgezelschap. Kijk hiervoor in de data en prijzen tabel van de rondreis van uw keuze.

Onze ervaren reisleiders zorgen voor een vlekkeloos verloop

Uiteraard is er de gehele rondreis een ervaren Nederlandssprekende reisleider aanwezig, vaak nog bijgestaan door een lokale gids. Onze reisleiders kennen het land als geen ander en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u een vraag over een bestemming?

Stel de FOX reisleider nu rechtstreeks een vraag

Altijd comfortabele drie- of viersterrenhotels

Wij kiezen bewust voor comfortabele hotels met goede kamers, voorzien van een eigen badkamer en meestal met airco. Bovendien beschikken de meeste hotels over een heerlijk zwembad. Bij onze rondreizen die eindigen met een strandverblijf, kunt u veelal kiezen uit meerdere hotels, afhankelijk van uw budget. Onze accommodaties zijn geselecteerd vanwege hun mooie ligging of bijzondere sfeer. Ze zijn door ons persoonlijk gecontracteerd en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Een compleet reisprogramma inclusief vele excursies

Onze groepsreizen zijn zeer compleet, inclusief vluchten, verblijf in comfortabele drie- en viersterrenhotels, een divers excursieprogramma onder begeleiding van deskundige Nederlandssprekende reisleiding en vervoer per comfortabele airconditioned bus. Ook zijn bij veel van onze groepsreizen entreegelden inbegrepen.

Bij elke reis wordt op de website overzichtelijk aangegeven of een 'bezoek aan' of 'excursie naar' een bepaalde bezienswaardigheid inclusief is. De eventueel hiervoor verschuldigde entreegelden zijn niet inbegrepen, tenzij dit expliciet staat vermeld. Bij de reis wordt het totaalbedrag van de entreegelden vermeld.

Gezamelijke fooienpot
Bij aanvang van de groepsreis zal de reisleiding een gezamenlijke fooienpot maken. Deze fooienpot is bedoeld voor fooien aan al het personeel dat u service verleent (denk aan: restaurants, excursies, plaatselijke gidsen, kofferjongens, etc.). De hoogte van fooienpot bijdrage is per bestemming en rondreis verschillend, te voldoen in lokale valuta.

Laat u inspireren

Vele reizigers gingen u al voor. Laat u inspireren door de informatie die zij graag met u willen delen:

 • Kom in contact met uw reisgenoten op het FOX Forum
 • Lees de reisverhalen van reizigers die u voor gingen
 

Groepsrondreizen

Nieuwsgierig geworden naar onze groepsrondreizen?

Bekijk alle mogelijkheden