Ongedwongen samen reizen

Waarom een singlereis bij FOX maken?

Reizen is de wereld ontdekken, kijken, proeven, voelen, ruiken… genieten. En dat gaat het beste als zich onderweg geen zorgen hoeft te maken. Als u erop kunt vertrouwen dat onze reisspecialisten met hun jarenlange ervaring zorgvuldig bezig zijn geweest met het uitstippelen van uw droomreis.

Echt FOX

  • Het grootste aanbod verre single groepsreizen van Nederland
  • Unieke écht FOX ervaringen op elke single groepsreis
  • Altijd de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik
  • Al onze single groepsreizen zijn samengesteld door reisspecialisten met jarenlange ervaring
  • Avontuurlijke reisprogramma’s met ook voldoende ruimte voor optionele activiteiten
  • Reizen met kleine groepen
  • Een singlereis is boekbaar vanaf 18 jaar
  • Ervaren, Nederlandssprekende reisleiders
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB
  • Winnaar Vakantie Award in de categorie Groepsreizen

Wie gaan er mee op een single groepsreis van FOX

Samen met andere singles een land echt leren kennen, daar draait het om bij al onze single groepsreizen. Op een ongedwongen manier samen reizen en reisbelevenissen met elkaar delen. Al onze single reizigers hebben de liefde voor reizen en  het ontdekken van andere culturen en landschappen met elkaar als grote gemene deler.

De reisprogramma’s zijn intensief, u ziet veel en doet veel. Maar we zorgen er ook voor dat er genoeg tijd is om ook optionele activiteiten te ondernemen of er zelf op uit te gaan.

Altijd de keuze uit een kamer op indeling of een tweepersoonskamer voor alleen gebruik

U verblijft tijdens de meeste reizen standaard in een tweepersoonskamer op indeling. U heeft echter de keuze om tegen een meerprijs een kamer voor alleengebruik te boeken.

Wij kiezen bewust voor comfortabele accommodaties, meestal drie- en viersterrenhotels, met goede kamers meestal voorzien van een eigen badkamer en airco. Omdat we de hotels persoonlijk contracteren, kiezen we veelal voor een mooie ligging of juist voor een bijzondere sfeer. De meeste hotels hebben een zwembad. Op onze website vindt u fotopresentaties en uitgebreide hotelinformatie.

Reizen met kleine groepen

Wij reizen met relatief kleine groepen. De maximale groepsgrootte is bij de meeste reizen 25 personen.

Er zijn veel data met een vertrekgarantie
dit houdt in dat wanneer u een reis met een vertrekgarantie boekt, deze reis altijd doorgaat ongeacht het minimum aantal deelnemers.

Vooraf inzicht in groepsgrootte
Ook kunt u tevoren al de groepsinformatie bekijken van elke vertrekdatum. Zo kunt u zien hoeveel reizigers er mee gaan op deze reis, hoeveel mannen en vrouwen en de leeftijdscategorie van deze reizigers. Zo heeft u al een beetje een idee van uw reisgezelschap. Kijk hiervoor in de data en prijzen tabel bij uw rondreis.

Wist u dat u op ons forum berichten kunt plaatsen en in contact kunt komen met uw reisgenoten? Of lees de reisverhalen van single reizigers die u voor gingen.

Onze ervaren reisleiders zorgen voor een vlekkeloos verloop

Uiteraard is er de gehele rondreis een ervaren Nederlandssprekende reisleider aanwezig, vaak nog bijgestaan door een lokale gids. Onze reisleiders kennen het land als geen ander en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Optionele activiteiten

Onze single groepsreizen zijn zeer compleet, inclusief vluchten, verblijf in comfortabele drie- en viersterrenhotels, een divers excursieprogramma onder begeleiding van deskundige Nederlandssprekende reisleiding en vervoer per comfortabele airconditioned bus. Ook zijn bij veel van onze single groepsreizen entreegelden inbegrepen.

Tijdens onze single groepsreizen kunnen onze reisleiders u ter plaatse extra optionele excursies aanbieden waaraan u vrijblijvend kunt deelnemen. Een overzicht van deze extra optionele excursies kunt u terugvinden op onze website bij de reis van uw keuze. Klik op de tab 'Extra's > Optionele excursies', dan vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

Bij elke reis wordt op de website overzichtelijk aangegeven of een 'bezoek aan' of 'excursie naar' een bepaalde bezienswaardigheid inclusief is. Ook wordt aangegeven of entreegelden zijn inbegrepen of dat deze nog ter plaatste moeten worden voldaan, bij de reis wordt dan het totaalbedrag van de entreegelden vermeld.

Gezamenlijke fooienpot
Bij aanvang van de groepsreis zal de reisleiding een gezamenlijke fooienpot maken. Deze fooienpot is bedoeld voor fooien aan al het personeel dat u service verleent (denk aan: restaurants, excursies, plaatselijke gidsen, kofferjongens, etc.). De hoogte van fooienpot bijdrage is per bestemming en rondreis verschillend, te voldoen in lokale valuta.

Single groepsreizen

Samen met andere singles een verre bestemming ontdekken. 

Naar alle singlereizen