Top 9 - Bijzonder Thailand


Het gemakkelijk te bereizen Thailand mag zich verheugen op een groeiende populariteit onder vakantiegangers, ook onder families. Dat is niet zo verwonderlijk. Bangkok is en blijft een bruisende oosterse metropool, ideaal als aftrap van een rondreis. Vaak wordt een avontuurlijk bezoek aan het noorden – boordevol cultuur, natuur en activiteiten - afgesloten met een ontspannen strandverblijf in het zuiden. Hierbij zien we dat steeds vaker de keuze valt op kleinschalige accommodaties op veelal minder bekende vakantie eilanden. Denk daarbij aan ‘hidden gems’ Koh Chang en Koh Kood aan de grotendeels ongerepte oostkust. Thailand blijft je verrassen en we hebben alvast de top 9 Bijzonder Thailand voor je op een rijtje gezet:   

Top 9 - Bijzonder Thailand

  1. ‘Holland House’ in Ayutthaya
  2. Kedeng kedeng: de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai
  3. The Golden Triangle
  4. Charmant Khao Lak
  5. Op safari in Khao Yai NP
  6. Onderwater hotspot Koh Tao
  7. Afgelegen Mae Hong Son
  8. Jungle-eiland Koh Chang
  9. Waan je in het paradijs op Koh Kood
Koh Kood

Boten in Thailand

Landinformatie Thailand

Het 'Land van de Glimlach' is een schitterende tropische bestemming met vele indrukken. Wil je liever genieten van de zon op één van de heerlijke stranden, ook dat is mogelijk in Thailand.

Lees meer over Thailand

Rijstvelden en lokale arbeiders in Azië

Ervaar tijdens een reis door Thailand de vriendelijkheid van de bevolking. Bezoek tempels, tropische eilanden en prachtige natuurparken. 

Rondreizen Thailand