We inspireren je graag!

Vakantie 2021

Vakantie inspiratie 2021

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie in 2021? Wordt het een safari in Zuid-Afrika, een groepsreis door West-Canada of een zonvakantie op Bali? FOX inspireert je met mooie bestemmingen en maakt het gemakkelijk om een reis te boeken. Laat dat vakantiegevoel maar komen!

Vakantie wekt bij iedereen een andere gedachte op. Wat is jouw reden om een specifiek land te bezoeken? Wil je de Big Five spotten, de Maya-cultuur ontdekken in Mexico, de Grand Canyon met eigen ogen bekijken of ontspannen op de hagelwitte stranden van de Malediven? Doe hieronder inspiratie op en kom erachter welke vakantiebestemming aansluit bij jouw wensen.

Reisaanbod vakantie 2021

FOX neemt je mee naar een verre bestemming, op een rondreis die bij jou past. Tijdens onze groepsreizen ontdek je samen met medereizigers en een Nederlandssprekende reisleider de mooiste plekken van het land.

Privéreizen zijn er speciaal voor reizigers die alle highlights van het land willen zien, maar liever zelfstandig op ontdekking gaan. De route en het reisprogramma zijn voor deze reizigers al samengesteld, maar er is ruimte voor flexibiliteit en eigen inbreng.

Ben je single en wil je samen met andere singles op groepsreis? Tijdens onze Single reizen leer je behalve de bestemming ook de singles uit de groep beter kennen. Nieuw in ons aanbod zijn de Single stedentrips. Het concept is hetzelfde als bij de Single reizen, maar de reis gaat naar een verre stad.

Ook voor familiereizen staat FOX voor je klaar. Familiereizen bieden we aan in de vorm van een familie groepsreis of privé familiereis. Wil je een verre reis maken, maar vooral genieten van de azuurblauwe zee? Voor de liefhebbers van zon en zee hebben we strandvakanties naar zonnige, verre bestemmingen. Zo ontdekt iedereen de wereld op een eigen manier!

Schoolvakanties 2021

Ben je gebonden aan de schoolvakanties of wil je zeker weten dat je niet in het hoogseizoen reist? Hieronder vind je een overzicht van de vakanties in Nederland per regio. Tip: de voorjaars- en herfstvakantie zijn adviesdata. Scholen mogen hiervan afwijken.

Voorjaarsvakantie
Regio Noord/Midden: 20 februari t/m 28 februari 2021
Regio Zuid: 13 februari t/m 21 februari 2021

Meivakantie
Alle regio‘s: 1 mei t/m 9 mei 2021

Zomervakantie
Regio Noord: 10 juli t/m 22 augustus 2021
Regio Midden: 17 juli t/m 29 augustus 2021
Regio Zuid: 24 juli t/m 5 augustus 2021

Herfstvakantie
Regio Noord/Midden: 16 oktober t/m 24 oktober 2021
Regio Zuid: 23 oktober t/m 31 oktober 2021

Kerstvakantie
Alle regio’s: 25 december 2021 t/m 9 januari 2022