Groepsrondreizen in Iran

Maak kennis met de juwelen uit de Perzische geschiedenis.
Unieke overnachting in een traditionele karavanserai.
Groepsrondreizen met Nederlandssprekende reisleiding.
Overnacht in de best beschikbare hotels en vlieg met KLM.

0

Groepsreizen in Iran

Groepsreis Iran – Ga met ons mee naar deze bijzondere bestemming

Maak kennis met de juwelen uit de Perzische geschiedenis tijdens een groepsreis in Iran, een bijzondere reis waar u misschien niet heel snel aan zult denken als u op zoek bent naar aan vakantie. De groepsreizen naar Iran zitten vol culturele hoogtepunten. En uiteraard krijgt u voldoende de tijd om deze hoogtepunten goed te bekijken. Daarbij hebben wij ook comfortabele overnachtingen geregeld om even bij te komen van al het moois tijdens de groepsreis.

Iran groepsreis: unieke steden en paleizen

Tijdens een groepsreis in Iran zult u een aantal unieke steden en paleizen bezoeken. Een voorbeeld is de levendige en grote stad Teheran, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van het vroegere Perzië en het huidige Iran. We brengen tijdens de groepsrondreis in Iran onder andere een bezoek aan het bijzondere Golestan paleis, dat nog steeds een inspiratie is voor vele Iraanse architecten en kunstenaars.

Bijzonder overnachten in Iran

Wij bieden de mogelijkheid voor een bijzondere overnachting tijdens de groepsrondreizen in Iran in een traditionele karavanserai in Zein-o-Din, op de Zijderoute. De karavanserai ligt ver van de bewoonde wereld en biedt daarom een weelde aan rust. Geniet van de prachtige zonsondergang en de sterrenhemel en zak onderuit met een kopje thee en een goed boek. Wij vinden dit toch wel een van de meest bijzondere hoogtepunten tijdens de groepsrondreis in Iran.

Wat zit inbegrepen?

Nu vraagt u zich misschien af wat er precies inbegrepen zit bij de groepsreis naar Iran? Wij hebben de complete route uitgestippeld, inclusief vluchten, overnachtingen en diverse excursies en entreegelden. Daarbij worden een aantal optionele excursies aangeboden waar u uit kunt kiezen. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider gaat bovendien mee met de groepsreizen naar Iran. Hij of zij zal alles vertellen over dit land.

Ga mee naar deze bijzondere bestemming

Ga met ons mee naar deze bijzondere bestemming en ontdek wat Iran zo uniek maakt. Wij zorgen ervoor dat het u tijdens de groepsreis in Iran aan niets zal ontbreken. Een complete reis met alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie.

Terug naar boven