Iran

Maak kennis met de juwelen uit de Perzische geschiedenis.
Unieke overnachting in een traditionele karavanserai.
Groepsrondreizen met Nederlandssprekende reisleiding.
Overnacht in de best beschikbare hotels en vlieg met KLM.

0

Rondreizen in Iran

Rondreis Iran - Een rondreis in een verrassende bestemming

Op zoek naar een hele bijzondere, maar vooral ook een hele indrukwekkende bestemming? Overweeg dan eens een rondreis in Iran. Misschien is dit niet het eerste land dat in u opkomt, maar wel een hele verrassende bestemming. Tijdens een Iran rondreis maakt u kennis met de rijke historie van dit land, maar ook met de oogstrelende landschappen en de grenzeloze gastvrijheid.

Iran rondreizen: historische schatten 

Maak kennis met de juwelen uit de Perzische geschiedenis tijdens een rondreis in Iran. We starten daarbij in Teheran, een levendige en grote stad met een belangrijke rol in de geschiedenis van het vroegere Perzië en het huidige Iran. In deze stad ziet u indrukwekkende bazaars, prachtige paleizen, vele parken en musea. De architectuur vertelt zijn verhaal met moderne en antieke gebouwen.

Nog veel meer bijzondere hoogtepunten 

Tijdens de rondreis in Iran ontdekt u nog veel meer bijzondere hoogtepunten. Een voorbeeld is Soltaniyeh gebouwd in de 14e eeuw als een groot mausoleum van de Mongoolse Sultan Oljeitu. Dit is door UNESCO zelfs benoemd tot Werelderfgoed dus zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens de Iran rondreis. Maar we bezoeken ook Hamadan, één van de oudste steden van Iran met rotstekeningen en een Joodse pelgrimsplaats. Er is zoveel bijzonders te zien in Iran, dat het bijna niet in een tekst te verwoorden is. We bezoeken zoveel mogelijk hoogtepunten tijdens de reis, zodat u hier een goede indruk van krijgt.

Een complete rondreis inclusief overnachtingen

Als u kiest voor een rondreis in Iran, dan kiest u voor een complete rondreis inclusief overnachtingen. En daarbij hebben wij een extra bijzondere overnachting geregeld in een traditionele karavanserai in Zeinodin, gelegen op de Zijderoute. Op deze manier krijgt u een romantische kijk op het leven van een handelaar op de Zijderoute. Geniet van de heerlijke rust, ver weg van de bewoonde wereld. En vergeet vooral niet om 's nachts de prachtige sterrenhemel te bewonderen. Een heerlijke toevoeging op deze toch al bijzondere rondreis in Iran. Ga met ons mee en ontdek dit unieke land!


Terug naar boven