Groepsrondreis Cultuurschatten van Iran

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

32 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 21-11-2017

een culturele topper in een vriendelijk land

Onder de leiding van een fantastische lokale gids een zo mooi land kunnen bezoeken is een meerwaarde. Een vriendelijke en gastvrije bevolking laat je ten volle genieten van dit geweldig cultureel erfgoed. Uitgenodigd worden om samen met de lokalen een kop thee te drinken en met gebarentaal een gesprek voeren is enig. Kortom het is een schitterende reis met talloze toppunten.

Dhr. V - Muizen (Mechelen)
7,6
Toegevoegd op: 17-11-2017

mijn reis was: heel mooi-gezellig-maar vermoeiend

mede dankzij: de chauffeur de busboy de lokale gids Anja de reisleidster en de hele groep heb ik ontzettend genoten van deze reis we waren samen een heel mooi team

Mw. R - Maastricht
10,0
Toegevoegd op: 09-11-2017

Een hele mooie reis met prachtige bezienswaardigheden

Iran is een heel mooi land met geweldige bezienswaardigheden. Een reis om niet te vergeten.

Mw. van der H - Son En Breugel
9,5
Toegevoegd op: 09-11-2017

Het land en de mensen willen heel graag met u kennismaken.

Wanneer je zei met vakantie naar Iran te gaan was de eerste reactie: "Durf je naar dat Land?". Jazeker en het was de moeite meer dan waard. Mijn zus en ik hebben ons nooit onveilig gevoeld. Het land zelf heeft veel te bieden aan geschiedenis, cultuur en verhalen. Onze gids Nima (we boften!) kon niet stoppen ons erover te vertellen. Trots op zijn land en blij met mensen die zijn kennis met hem wilden delen. Een prima bus met hulpvaardige chauffeur Said en assistent Amir bracht ons veilig op veel plekken. Soms vermoeiend, maar nooit teveel. De verzorging was uitstekend met koffie/theestops en water per dag. Dat de reis een succes was komt mede door de plezierige groep reisgenoten en reisbegeleidster Anja. En dan nog de hoofddoek en af en toe een chador. Lastig en soms nogal warm, maar zeker geen belemmering voor deze reis die ik een ieder aanbeveel. De bevolking geeft je een warm en welkom thuisgevoel.Dus,als u kunt, gaan! An

Mw. M - Eindhoven
9,0
Toegevoegd op: 06-11-2017

Wat is er ontzettend veel te zien op cultureel gebied en wat zijn de mensen vriendelijk

Iran is een openbaring en dus een totaal nieuwe ervaring. Super vriendelijke mensen. Je krijgt echt de indruk dat ze het fijn vinden dat je hun land bezoekt. Prachtige gebouwen en moskeeën en archeologische sites. Het is een druk programma. Onze Iranese gids Nima was niets te veel en en heeft ons echt heel veel verteld over het land, de bewoners en over de achtergronden van alle plaatsen die we bezochten. We konden merken dat hij best trots was op zijn land en dat hij het jammer vindt dat Iran in de buitenwereld niet goed staat aangeschreven. We voelden ons heel veilig.De afstanden die gereden worden zijn wel lang maar de wegen zijn goed. De hotels zijn goed, alleen in het laatste hotel viel de kamer voor sommige medereizigers wat tegen. En die hoofddoek ach het went wel een beetje na een paar dagen. Er komen al meer toeristen en dat zal zeker in de toekomst toenemen. Dus wie echt wil: "Wacht niet te lang". Elza

Mw. van K - Exloo
8,6
Toegevoegd op: 06-11-2017

uitstekende engelstalige gids NIMA + slechtste voorbereiding en begeleiding ooit van een FOX-reis

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 04-11-2017

schitterende maar ook vermoeiende reis

Iran is een fascinerend land. De mensen zijn heel vriendelijk en belangstellend. Er is heel veel voor ons onbekende historie. Ik vond de infrastructuur verrassend up to date.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 04-11-2017

prachtige uitgebreide reis met heel veel oude cultuur. in een woord "GEWELDIG"

de koffie stops onderweg (in de middel of no where) waren heel erg leuk. de chauffeur, met zijn bijrijder haalde een tafeltje uit de bus (met kleedje erop) en schonk dan zelf koffie of thee voor ons. iedere keer was er ook voldoende en verschillende koekjes erbij. water werd ook gratis verstrekt in de bus door de bijrijder. echt top allemaal.

Mw. S - Wassenaar
8,6
Toegevoegd op: 07-10-2017

Prachtig land met gastvrij en een vriendelijke mensen.

Dhr. S - Kesteren
10,0
Toegevoegd op: 05-10-2017

Mooie reis, zeer goede reisleider, prima hotels, bussen ed.

Mooie reis, veel gezien. De inwoners van Iran zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Zij picknicken veel en overal wordt je uitgenodigd om erbij te komen zitten en te genieten van wat zij aan bieden. Iedereen wil met je op de foto. was een leuke ervaring De reisleider was, Bas/Koen, was behulpzaam en attent naar de gasten toe. Hij sprak ook de taal wat ik als zeer positief heb ervaren. Zeer ervaren buschauffeur en een lieve bijrijder. De lokale gids was trots op zijn land en vertelde uitgebreid over alle bezienswaardigheden.

Mw. van den H - Wateringen
Terug naar boven