Vakantie Israël

“Israël is een kruispunt van culturen, tradities en religies”

Een reis door Israël en de Palestijnse Gebieden is een ontdekkingsreis door duizenden jaren geschiedenis en langs vele culturen waar u overal even gastvrij wordt ontvangen!
Reisspecialist Joey

Israël is een kruispunt van culturen, tradities en religies

Vakantie Israël – Ga mee op reis en ontdek het Beloofde Land

Israël is een land van grote verscheidenheid. Tijdens een vakantie in Israël ontdekt u een variëteit aan kleuren, culturen en tradities. Het is een ontdekkingsreis door duizenden jaren geschiedenis en culturen waar u overal even gastvrij wordt ontvangen. Wij laten de allermooiste plekjes zien tijdens een groepsreis in Israël. Een volledig verzorgde rondreis met een deskundige, Nederlandssprekende reisleider.

Israël reizen: de bruisende stad Tel Aviv

Een bezoek aan de bruisende stad Tel Aviv mag niet ontbreken tijdens een Israël vakantie. Deze moderne stad wordt door een langgerekt wit zandstrand gescheiden van de Middellandse zee. Er zijn vele terrassen waar het heerlijk vertoeven is met een drankje in de zon. Israël wordt ook wel ‘De Witte Stad’ genoemd en is door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed vanwege de unieke Bauhaus-architectuur. Tip: tijdens een stadstour laat onze reisleider de mooiste plekjes van Tel Aviv en de oude havenstad Jaffa zien.

Kennismaken met locals

Naar Israël reizen betekent niet alleen het bezichtigen van prachtige gebouwen en natuur, maar ook het kennismaken met de lokale bevolking. Zo bezoeken we de bedoeïenen van de Judea-woestijn die ronduit vertellen over hun traditionele manier van leven. Dit alles onder het genot van koffie, thee en heerlijke lekkernijen. Een bijzondere ervaring tijdens de vakantie in Israël.

Bezoek de Dode Zee

De Dode Zee vlakbij Jeruzalem is ook een onmisbaar ingrediënt van onze reizen naar Israël. Deze 76 kilometer lange en 18 kilometer brede zee bevat tien keer zoveel zout als normaal, waardoor er geen leven mogelijk is. Een ‘duik’ in deze Dode Zee mag natuurlijk niet ontbreken. Het blijven drijven in dit zoute water is een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

Ga mee en ontdek de geschiedenis in Israël

Een vakantie in Israël is een grote ontdekkingstocht, van begin tot eind. Wij zorgen ervoor dat de complete reis geregeld is, u zult vliegen naar Israël en overnachten in uitstekende hotels met dagelijks ontbijtbuffet. Verder zijn veel excursies inclusief en kunt u ter plekke interessante excursies boeken. Liever naar Jordanië of Turkije? Ook voor die fascinerende bestemmingen bieden wij compleet verzorgde reizen aan. 

Terug naar boven