Verlenging Dode Zee / per nacht

U kunt uw verblijf in Israël verlengen aan de Dode Zee, in Hotel Prima Oasis Dead Sea (of gelijkwaardig). Het verblijf is op basis van halfpension. 

Aandachtspunten

  • Indien je verlengt, boeken wij automatisch een transfer voor je. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Prima Oasis Dead Sea Hotel - Dead Sea

Hotel Prima Oasis Dead Sea is gelegen tussen de Judea heuvels en het strand van de Dode Zee. Om bij de Dode Zee te komen hoeft u alleen maar de weg over te steken. Het hotel beschikt over 143 kamers, een fijn zwembad, een gezellige lobbybar, een pool-snackbar en in de tuin een aantal hangmatten om heerlijk in te relaxen. De kamers zijn comfortabel met gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten, tv, kluisje, koelkastje en een föhn. Uiteraard is er ook een spa aanwezig met sauna, hamam, fitness, binnenzwembad met water uit de Dode Zee, stoombad en zijn er diverse schoonheidsbehandelingen en massages mogelijk. 

 

Prijzen

Prijzen Verlenging Dode Zee / per nacht

Prijs vanaf   € 101,- p.p.p.n.