Groepsrondreizen in Israël

Bezoek met ons tijdens de groepsreizen naar Israël het bruisende Tel Aviv, het heilige Jeruzalem, desolate woestijnlandschappen en langgerekte palmenstranden.
We overnachten in uitstekende hotels, met dagelijks ontbijtbuffet.
Onze groepsrondreizen naar Israël worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Israël

Groepsreis Israël – Ga met ons mee naar het Beloofde Land

Op zoek naar een unieke bestemming voor een groepsreis met een diversiteit aan culturen, maar ook woestijnlandschappen en palmenstranden? Dan kunnen wij een groepsreis naar zeker aanraden. Deze bestemming zal je vast en zeker versteld doen staan. Daarbij zorgen wij er tijdens de groepsreizen naar Israël voor dat alles geregeld is, van de vluchten tot aan de overnachtingen en excursies.

Israël groepsreis: het bijzondere Nazareth

Een bezoek aan Nazareth mag niet ontbreken tijdens een groepsrondreis in Israël. Deze stad staat natuurlijk vooral bekend om de aankondiging van de geboorte van Jezus Christus. Wist je dat dit tegenwoordig de grootste stad van Israël is? We bezoeken tijdens de groepsreis diverse heilige plekken in deze stad en maken als afsluiting een boottocht op het Meer van Galilea.

Een bezoek aan Jeruzalem en de Dode Zee

De groepsrondreizen naar Israël bestaan uiteraard ook aan een bezoek aan Jeruzalem. We krijgen uitgebreid de tijd om deze stad te leren kennen. Jeruzalem is zowel een moderne als een historische stad en tevens een kruispunt van religies. Hier wonen zowel Christenen, Joden en Moslims. Na het uitgebreide bezoek aan Jeruzalem rijden we door naar de Dode zee, die tienmaal zoveel zout bevat als een normale zee. Dit gaan we natuurlijk ook even ervaren door erin te drijven!

Wijnproeven!

Misschien had je het niet gedacht, maar in Israël maken ze ook heerlijke wijnen! En dat gaan we meemaken als we stoppen bij een wijnboerderij in Katzrin. De wijnranken strekken zich uit tegen een achtergrond van prachtige bergen en we nemen even de tijd om de heerlijke, frisse wijnen uit deze streek te proeven. En misschien neem je wel een of meer flessen wijn mee naar huis omdat ze zo lekker zijn!

Ga mee naar dit unieke land

Als je op zoek bent naar een unieke bestemming, waar zeker nog niet iedereen geweest is dan kunnen wij een groepsreis naar Israël zeker aanraden. Ontdek de geschiedenis van dit magische land tijdens een volledig georganiseerde groepsrondreis met een deskundige Nederlandssprekende reisleider. Na de reis weet je ook wat dit land zo bijzonder maakt. Naast groepsrondreizen bieden wij ook single groepsreizen naar Israël aan.