10/11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Israël

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

84 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 06-10-2019

Interessante en verrassende reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 05-10-2019

Mooie maar vermoeiende reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Henk en Anita uit Rijswijk
10,0
Toegevoegd op: 27-09-2019

Een zeer indrukwekkende reis.

Leuke informatieve reis waar je veel ziet. Onder begeleiding van een super leuke gids Paul.

Daniella Jochems en Richard van den Heuvel
7,7
Toegevoegd op: 26-09-2019

De reis voldeed aan alle verwachtingen. Behalve de verlenging in het Sharon hotel. Slechte ervaring

Het hele programma is afgwerkt een redelijk vol programma.

Fred
10,0
Toegevoegd op: 23-09-2019

adembenenemde natuur met veel historische achtergrond olv een supergids.

een heel gevarieerd programma met natuur, historiek, ontspanning aan de dode zee op een aangename (niet haastige) manier. Zeker aan te raden, superveilig en een fantastische autobusbestuurder.

Swa Hannes
9,3
Toegevoegd op: 23-09-2019

Geweldige ervaring, nooit willen missen

Geweldige reis, dankzij onze gids Paul. Land vol geschiedenis en cultuur. Israël moet je gezien hebben. Een verrijking.

8,3
Toegevoegd op: 30-06-2019

Zeer boeiende interessante reis

Dankzij onze lokale reisgids "Patrick Cohn" is deze reis onvergetelijk geworden Hij is zeer breed geïnteresseerd een zeer gemotiveerd, bevlogen in een woord een uitstekende ambassadeur voor zijn land.Niets was hem te veel.Ondanks het groot aantal toeristen aanwezig, had hij een perfecte timing,waardoor wij altijd de eerste met ons reisgezelschap op locatie waren

Anoniem
8,7
Toegevoegd op: 20-06-2019

Een boeiend land en een boeiende gids

Paul is de beste gids die ik tot nu toe heb meegemaakt.

De heer Groot Wesseldijk uit Rotterdam
9,7
Toegevoegd op: 09-06-2019

Door deze reis krijg je een genuanceerder beeld en een goede indruk van dit prachtige land.

Onze gids was een ware verhalenverteller. Die heb je nodig tijdens een reis als deze om zaken, gebeurtenissen te koppelen en te verbinden in historisch, cultureel en geografisch perspectief. Alles heeft een betekenis, een geschiedenis. Zonder de verhalenverteller Paul loop je aan die dingen voorbij en heeft de reis minder diepgang. De lokale verhalenverteller kent het land als geen ander, weet de mooiste plekken en de overweldigende en onverwacht mooie natuur als het ware voor je te ontsluiten. Zonder smeuïge verhalen geen aangenaam leven...….

Wilfred van Eisden
8,0
Toegevoegd op: 08-06-2019

Israel, anders dan verwacht, in de positieve zin

Israël heeft een mooi landschap, Het land heeft ons verrast, in Nederland hoor je alleen de negatieve dingen over het land. Wat ons betreft is het een aanrader om daar naar toe te gaan. De reisleider, tevens onze gids, was fantastisch. Paul heeft ons veel, heel veel over Israël verteld. Hij weet alles. Ook maakt hij een verslag, die we nu al toegestuurd kregen. Kortom. Een geweldige reis.

Anne uit Hoofddorp