10/11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Israël

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

84 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 08-06-2019

Fantastische 10-daagde reis door boeiend Israël.

Een fantastische reis mede mogelijk gemaakt door de geweldige gids/reisleider Paul, die ik enorm dankbaar ben voor zijn kennis, zijn vriendelijke, behulpzame houding en zijn aangename stem en karakter! Een prachtig mens!

Anoniem
9,3
Toegevoegd op: 29-05-2019

Onvergetelijk mooie reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 28-04-2019

Wil je toch even gaan controleren of dat Israël zoiets is als je vanuit je Bijbeltje hebt meegekregen? Ga dan met Fox, met aanvullend verzoek om Paul begeleiding. Dan ga je vrijwel zeker tevreden weer naar huis. Zorg wel voor een leeg hoofd want er komt wat informatie over je heen. En vergeet je wandelschoenen niet. Veel plezier en de groeten aan Paul.

Aafje & Peter
10,0
Toegevoegd op: 24-04-2019

Boeiende, leerzame en afwisselende reis.

In eerdere beoordelingen van deze reis komt steeds de naam van reisbegeleider Paul ter sprake. Ook wij hadden het geluk Paul als gids te hebben. Wij reizen regelmatig maar zo'n uitzonderlijk goede gids hebben we nog niet eerder gehad. Zonder zijn kennis en uitgebreide uitleg bij de verschillende bezienswaardigheden was het bezoek aan Israël veel minder interessant geweest. Ook deed hij moeite om individuele wensen mogelijk te maken. Dat alles deed hij iedere dag in een goed humeur en met veel enthousiasme. Het programma van de reis is behoorlijk vol maar we hadden niets willen missen.

Henriëtte en Paul, Elst
9,0
Toegevoegd op: 21-04-2019

Een prachtige reis in een bijzonder land

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. en Mevr. Langea
8,3
Toegevoegd op: 20-04-2019

Mooie rondreis door een bijzonder land

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 20-04-2019

Onze beste groepsreis ooit (en we hebben er heel wat gemaakt).

Het museum of Art in Tel Aviv, prachtig en goed te doen op de laatste dag (tenminste wanneer je 's avonds vliegt), en niet al te moeilijk en leuk om te doen met openbaar vervoer vanuit Herzliya.

Mw. Bleeker uit Rijswijk
10,0
Toegevoegd op: 20-04-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 20-04-2019

Geweldig mooi land. Jammer dat sommige accommodaties niet het Fox niveau halen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 20-03-2019

fantastische reis, mede door de betrokken- en deskundigheid door onze reisleider!

geen

geen