11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Israël

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Jeruzalem

 • Avondtour naar Jeruzalem

  EUR 25 per persoon

  Inhoud
  Zodra de zon achter de horizon verdwijnt, verandert het gezicht van Jeruzalem. We bezoeken de Scopus-berg, vanwaar we een prachtig uitzicht over de stad hebben. Vervolgens gaan we naar de Klaagmuur, die prachtig verlicht is. Een intiemer bezoek dan overdag met meer orthodoxe mensen dan toeristen. We dalen af tot aan de fundering van de tempelberg aan de gemengde zone van de klaagmuur. Veder zien we de molen van Montefiore in Mishkenot Sha’ananim, de eerste Joodse buurt buiten de muren van het midden van de 19de eeuw, het Bijlmergedenkteken en de verlichte Menora en en het Israëlische Parlement, de Knesset. Minimaal 15 personen.

   

  Duur
  Circa 3 uur

  Wanneer
  In overleg met de reisleider

  Prijs
  € 25 per persoon

  Inbegrepen
  Transfer en gids

  Opmerkingen
  Deze excursie kunt u in de lokale valuta of met Euro's betalen. U boekt en betaalt ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.

   

   

   


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).