11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Israël

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

58 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 30-06-2019

Zeer boeiende interessante reis

Dankzij onze lokale reisgids "Patrick Cohn" is deze reis onvergetelijk geworden Hij is zeer breed geïnteresseerd een zeer gemotiveerd, bevlogen in een woord een uitstekende ambassadeur voor zijn land.Niets was hem te veel.Ondanks het groot aantal toeristen aanwezig, had hij een perfecte timing,waardoor wij altijd de eerste met ons reisgezelschap op locatie waren

Anoniem
8,7
Toegevoegd op: 20-06-2019

Een boeiend land en een boeiende gids

Paul is de beste gids die ik tot nu toe heb meegemaakt.

De heer Groot Wesseldijk uit Rotterdam
9,7
Toegevoegd op: 09-06-2019

Door deze reis krijg je een genuanceerder beeld en een goede indruk van dit prachtige land.

Onze gids was een ware verhalenverteller. Die heb je nodig tijdens een reis als deze om zaken, gebeurtenissen te koppelen en te verbinden in historisch, cultureel en geografisch perspectief. Alles heeft een betekenis, een geschiedenis. Zonder de verhalenverteller Paul loop je aan die dingen voorbij en heeft de reis minder diepgang. De lokale verhalenverteller kent het land als geen ander, weet de mooiste plekken en de overweldigende en onverwacht mooie natuur als het ware voor je te ontsluiten. Zonder smeuïge verhalen geen aangenaam leven...….

Wilfred van Eisden
8,0
Toegevoegd op: 08-06-2019

Israel, anders dan verwacht, in de positieve zin

Israël heeft een mooi landschap, Het land heeft ons verrast, in Nederland hoor je alleen de negatieve dingen over het land. Wat ons betreft is het een aanrader om daar naar toe te gaan. De reisleider, tevens onze gids, was fantastisch. Paul heeft ons veel, heel veel over Israël verteld. Hij weet alles. Ook maakt hij een verslag, die we nu al toegestuurd kregen. Kortom. Een geweldige reis.

Anne uit Hoofddorp
7,7
Toegevoegd op: 08-06-2019

Fantastische 10-daagde reis door boeiend Israël.

Een fantastische reis mede mogelijk gemaakt door de geweldige gids/reisleider Paul, die ik enorm dankbaar ben voor zijn kennis, zijn vriendelijke, behulpzame houding en zijn aangename stem en karakter! Een prachtig mens!

Anoniem
9,3
Toegevoegd op: 29-05-2019

Onvergetelijk mooie reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 28-04-2019

Wil je toch even gaan controleren of dat Israël zoiets is als je vanuit je Bijbeltje hebt meegekregen? Ga dan met Fox, met aanvullend verzoek om Paul begeleiding. Dan ga je vrijwel zeker tevreden weer naar huis. Zorg wel voor een leeg hoofd want er komt wat informatie over je heen. En vergeet je wandelschoenen niet. Veel plezier en de groeten aan Paul.

Aafje & Peter
10,0
Toegevoegd op: 24-04-2019

Boeiende, leerzame en afwisselende reis.

In eerdere beoordelingen van deze reis komt steeds de naam van reisbegeleider Paul ter sprake. Ook wij hadden het geluk Paul als gids te hebben. Wij reizen regelmatig maar zo'n uitzonderlijk goede gids hebben we nog niet eerder gehad. Zonder zijn kennis en uitgebreide uitleg bij de verschillende bezienswaardigheden was het bezoek aan Israël veel minder interessant geweest. Ook deed hij moeite om individuele wensen mogelijk te maken. Dat alles deed hij iedere dag in een goed humeur en met veel enthousiasme. Het programma van de reis is behoorlijk vol maar we hadden niets willen missen.

Henriëtte en Paul, Elst
9,0
Toegevoegd op: 21-04-2019

Een prachtige reis in een bijzonder land

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. en Mevr. Langea
8,3
Toegevoegd op: 20-04-2019

Mooie rondreis door een bijzonder land

Er is geen omschrijving ingevuld.