11-daagse groepsrondreis Israël en Jordanië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,3

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 13-10-2019

Interessante en leerzame combinatie tussen de twee landen

Een reisleider en lokale gids kunnen je reis maken of breken, wij hadden het geluk dat Jochen de reis begeleidde, en dat deed hij met veel vakkundigheid en humor! De lokale gidsen wisselen erg in kwaliteit (waar de één zich uitput in bevlogenheid en waar je de ander bijna niet hoort) en in ons geval kon Jochen moeiteloos de boel wat verluchtigen of verder aanvullen, waaruit zijn jarenlange ervaring spreekt. Heel prettig! Ook fijn: aangezien het niet altijd makkelijk/mogelijk is op eigen gelegenheid ergens te gaan eten, regelt de reisleider een plan voor de diverse momenten. Vooral de lunch in Madaba was top! En ja, reken idd op veel en vaak humus en andere mezze... zo is de lokale keuken daar. Tip voor Fox: Wellicht is het beter om een andere dag als vertrekdag te kiezen, zodat je niet twee keer tijdens de sabbat in Israël verblijft.

Vivian
9,0
Toegevoegd op: 08-10-2019

Intensief programma, maar zeer de moeite waard

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 08-10-2019

Prachtige, leerzame reis met heel goede reisleider en Israëlische gids

8,0
Toegevoegd op: 08-10-2019

Prachtig, indrukwekkend, leerzaam, ontspannend en verrassend. Wat een magische ervaring. Aanrader!

Neem deel aan alle optionele excursies die worden aangeboden. Je krijgt spijt als je het niet doet. Vooral de jeepsafari in Wadi Rum en de boottocht met snorkelen in Aqaba wil je echt meemaken.

Chris
7,7
Toegevoegd op: 07-10-2019

Prachtige reis met veel mooie ervaringen onder prima reisleiding en organisatie, wel povere hotels

Er is geen omschrijving ingevuld.

Ronald Lamé
3,7
Toegevoegd op: 25-09-2019

Véél bezoeken en véél gaarkeuken eten. Kortom véél kwantiteit maar absoluut géén kwaliteit!

Ga nooit met reis waarin Israël en Jordanië gecombineerd worden. En ga vooral ook niet met een dergelijke reis met FOX

Johan
8,0
Toegevoegd op: 24-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 24-09-2019

Een boeiende, gevarieerde verkenning van twee heel verschillende midden-oosten-landen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 24-09-2019

Jordanië was geweldig, vooral de woestijn.Israel wat minder, erg druk in Bethlehem en Jeruzalem

Neem geen menora mee, naar Jordanië, die mag er echt niet in. Geeft veel tijdverlies en kosten.

Hans, Nel en Wil
6,0
Toegevoegd op: 23-09-2019

Jordanië was fantastisch maar Israël een hel (ivm de reisleider daar)

In Jordanië hadden we een goede reisleider. Alles was geregeld. Het eten was heerlijk en het programma was top. In Israël hadden we een reisleider die de taal niet sprak, de informatie die hij vertelde was onzin, hij was onbeschoft en probeerde iedereen te bekeren. Daarnaast was het programma slecht uitgedacht en regelde de reisleider niks voor de laatste dagen. We hebben door hem dingen niet gekregen die wel inbegrepen waren in de reis en waarvoor we dus betaald hadden. We hebben hierdoor extra moeten bijleggen. Daarnaast hebben twee reizigers vastgezeten bij de politie door een fout van de reisleider in Israël. Tip is om Israël uit het programma te halen of een betere gids in te huren. Jordanië was wel fantastisch! Daar hebben we geen slecht woord voor over

Mevrouw Groenhof uit Amersfoort