11-daagse groepsrondreis Israël en Jordanië

U krijgt van ons:
  • Bezoek aan geschiedenisrijk en indrukwekkend Jeruzalem
  • Overnachten in een tentenkamp in Wadi Rum inclusief diner
  • Drijven in de Dode Zee
  • Koffie drinken bij café Anton in Jaffa
  • Rechtstreeks vliegen naar Tel Aviv met Transavia (inclusief ruimbagage)

Ontdek de eeuwenoude historie en geschiedenis van twee indrukwekkende landen!

Israël en Jordanië zijn beiden landen met een eeuwenoude cultuur, een rijke historie, interessante steden, een afwisselende natuur, lekker eten en een gastvrije bevolking.

Ontdek tijdens deze landencombinatie reis de hoogtepunten van beide landen.

In het prachtige Israël wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims. Het is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities en we laten u graag een aantal hoogtepunten zien. We maken kennis met het heilige Jeruzalem, de Dode zee, het Palestijnse Bethlehem en het bruisende Tel Aviv.  In Jeruzalem is het net of je door de Bijbel of geschiedenisboeken loopt. Zoveel verhalen en historie die tot op de dag van vandaag nog invloed hebben op ons dagelijks leven.

Tijdens de rondreis in Jordanië lijkt het net of u in een sprookje van 1001-nacht beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde ‘Verborgen Stad’ Petra, een uit rots gehakte stad en één van de zeven wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze Jordanië rondreizen. De Wadi Rum woestijn is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. We overnachten en dineren hier bij de bedoeïen in een tentenkamp onder de sterrenhemel. En wist u dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films?

Aan de Rode Zee in Aqaba kunt u van de onderwaterwereld genieten of gewoon even lekker relaxen aan het strand.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers