9/10-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Israël

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Alle entreegelden inbegrepen twv circa 100 pp
  • Alle hoogtepunten van veelzijdig Israël in één reis
  • Drijven in de Dode Zee
  • Rechtstreeks vliegen naar Tel Aviv met Transavia
  • Wijnproeverij op de Golan

Ontdek het Beloofde Land

Het prachtige Israël is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities. Van bruisend Tel Aviv tot heilig Jeruzalem en van desolate woestijnlandschappen tot langgerekte palmenstranden, Israël doet je versteld staan. In het land wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en laat je graag kennismaken met zijn cultuur.

Onze reis begint in de kosmopolitische hoofdstad Tel Aviv, waar de de moderne binnenstad door een langgerekt wit zandstrand wordt gescheiden
van de Middellandse zee. Op de vele terrassen genieten jonge Israëliërs van de zon. Langs de kust reizen we, via de Romeinse ruïnes van Caesarea Maritima en kruisvaarders bolwerk Akko, naar de Golanhoogten. In deze vruchtbare regio liggen de grootste watervallen van het land en wordt zelfs wijn verbouwd. We doorkruisen de Palestijnse Jordaanvallei op weg naar Jeruzalem en Bethlehem, waar we vele juwelen uit de oudheid bewonderen. Ook bezoeken we de Dode Zee, Jericho en Massada. 

Kamelen Petra kloof JordanieNaast Israël ook de hoogtepunten van Jordanië bezoeken?
Kies dan voor onze 11-daagse groepsrondreis Israël & Jordanië!

Bekijk reis

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers