Israël

Bezoek met ons tijdens een rondreis in Israël het bruisende Tel Aviv, het heilige Jeruzalem en langgerekte palmenstranden.
We overnachten in uitstekende hotels, met dagelijks ontbijtbuffet.
Onze rondreizen worden begeleid door een privé chauffeur of een tijdens een groepsrondreis door een Nederlandssprekende reisleider.

Bij ons zijn veel excursies al inclusief tijdens een rondreis door Israël.

2

Rondreizen in Israël

Israël rondreis – Ontdek de hoogtepunten van dit land

Mensen die er geweest zijn zullen het ook zeggen, Israël is een indrukwekkend en veelzijdig land. Een Israël rondreis laat zien wat dit land biedt aan verscheidenheid. Verschillende kleuren, culturen, tradities en landschappen. Wij combineren een Bijbelse rondreis in Israël met een bezoek aan de heerlijke stranden die dit land ook biedt. En daarbij regelen we de vluchten, overnachtingen en vele excursies.

Bijbelse rondreis Israël

Natuurlijk brengen we tijdens de Bijbelse rondreis in Israël een bezoek aan Jeruzalem. Jeruzalem is eigenlijk een kruispunt van religies. Het wordt als heilig beschouwd door zowel Christenen, Joden als Moslims. Tijdens de rondreis in Israël ontdekken we zowel het moderne als het historische deel van Jeruzalem. Denk aan bezienswaardigheden zoals de Olijfberg, de heilige Grafkerk, de Armeense wijk, hof van Gethsemane en de Via Dolorosa. Maar een bezoek aan Bethlehem mag ook niet ontbreken tijdens de Bijbelse rondreis in Israël. We gaan onder andere naar de Geboortekerk, op de plaats waar Jezus in een ondergrondse grot zou zijn geboren. Een bezoek aan Bethlehem is een indrukwekkende ervaring tijdens de Israël rondreis!

Genieten tijdens de reis

Natuurlijk brengen we tijdens Israël vakantie rondreis ook een bezoek aan de Dode Zee. Ervaar hoe het is om te badderen in deze zee met tienmaal zoveel zout als normaal. Na de Dode Zee reizen we door naar Tel Aviv, waar je heerlijk kunt genieten aan het strand en bij kunt komen van alle hoogtepunten tijdens de reis. Ga op zoek naar leuke souvenir en geniet van de Israëlische keuken in een van de vele restaurants. Een mooie afsluiting van de Israël rondreis.

Ontdek Israël samen met ons

Ontdek samen met ons de hoogtepunten tijdens een vakantie in Israël. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, en je alleen maar hoeft te genieten van al het moois om je heen. Bekijk de mogelijkheden voor een rondreis in Israël en ga met ons mee naar dit bijzondere land. Een reis om nooit meer te vergeten! Niet helemaal op zoek naar een rondreis in Israël? Wat dacht je van een rondreis naar Jordanië of Turkije