Single groepsreizen in Israël

Bezoek met ons twee landen in één reis, of twee steden in één reis tijdens de single reizen naar Israël.
We overnachten in uitstekende hotels, met dagelijks ontbijtbuffet.
Onze single reizen naar Israël worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

0

Single groepsreizen in Israël

Single reizen Israël – Ontdek het Beloofde land

Israël is een land met een eeuwenoude cultuur, maar ook met afwisselende natuur en interessante steden. En dat kun je met een groep gaan ontdekken tijdens één van onze single reizen in Israël. Een singlereis inclusief alles oftewel de vluchten, overnachtingen, excursies en een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Wij zorgen ervoor dat je alles over dit bijzondere land te weten komt.

De hoogtepunten van Israël

Tijdens de singlereis in Israël zul je ontdekken dat het een land vol variëteit is. Een verscheidenheid aan kleuren, culturen én tradities. Aan de hand van een aantal hoogtepunten leren we dit land kennen. Denk aan een bezoek aan het heilige Jeruzalem, de Dode Zee, het Palestijnse Bethlehem, maar ook de bruisende stad Tel Aviv. Soms lijkt het wel of je door de geschiedenisboeken heen loopt, terwijl je ook kunt genieten van prachtige natuur. Tijdens onze single reizen in Israël zul je je geen dag vervelen, dat weten wij wel zeker. Een bijzondere reis die je nog lang bij zal blijven.

Een gecombineerde singlereis

Wat dacht je ervan om de single reis naar Israël te combineren met het even zo bijzondere land Jordanië? Om dit mogelijk te maken hebben wij een complete singlereis samengesteld met een bezoek aan beide landen. Ontdek de cultuur van beide landen, van het heilige Jeruzalem tot de ‘Verborgen Stad’ Petra. Het is allemaal mogelijk en wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de transfers tot diverse activiteiten om beide landen echt goed te leren kennen.