11-daagse single groepsreis Israël en Jordanië

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan geschiedenisrijk en indrukwekkend Jeruzalem
  • Overnachten in een tentenkamp in Wadi Rum inclusief diner
  • Drijven in de Dode Zee
  • Verblijf in een luxe vijfsterren hotel in Aqaba
  • Wandelen in het Mujib National Park

Maak kennis met twee landen in een reis

Israël en Jordanië zijn beiden landen met een eeuwenoude cultuur, een rijke historie, interessante steden, een afwisselende natuur, lekker eten en een gastvrije bevolking.

Ontdek tijdens deze landencombinatie reis de hoogtepunten van beide landen.

In het prachtige Israël wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims. Het is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variëteit in kleuren, culturen en tradities en we laten je graag een aantal hoogtepunten zien. We maken kennis met het heilige Jeruzalem, de Dode zee, het Palestijnse Bethlehem en het bruisende Tel Aviv.  In Jeruzalem is het net of je door de Bijbel of geschiedenisboeken loopt. Zoveel verhalen en historie die tot op de dag van vandaag nog invloed hebben op ons dagelijks leven. Ook maken we kennis met de lokale bevolking.

Tijdens de rondreis in Jordanië lijkt het net of je in een sprookje van 1001-nacht beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde ‘Verborgen Stad’ Petra, een uit rots gehakte stad en één van de zeven wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze Jordanië rondreizen. De Wadi Rum woestijn is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. We overnachten en dineren hier bij de bedoeïen in een tentenkamp onder de sterrenhemel. En wist je dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films?

Een andere kant van de natuur ontdekken we tijdens een wandeling door het Mujib National Park en aan de Rode Zee in Aqaba.

Jordanie Wadi Rum bedoeinenkampHoogtepunten tijdens deze reis

Tijdens deze single groepsreis overnachten we midden in de woestijn. Met een 4WD rijden we naar de woestijn waar we allereerst dineren en overnachten onder de sterrenhemel.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

minimaal 10/ maximaal 31 deelnemers