5-daagse single stedentrip Jeruzalem & Tel Aviv

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan geschiedenisrijk en indrukwekkend Jeruzalem
  • Fietsen langs de boulevard van Tel Aviv
  • Inclusief welkomstdiner
  • Stappen in het hippe Tel Aviv
  • Verblijf in comfortabele en centraal gelegen viersterren hotels

Two Cities - One Break!

Zin in een lang weekend er even tussenuit, samen met andere single reizigers? Dan is deze stedencombinatie in Israel een echte aanrader.

We beginnen in de stad vol geschiedenis, Jeruzalem. De Olijfberg, de Via Dolorosa, de Heilige Grafkerk en uiteraard dé Klaagmuur, al deze hoogtepunten ga je zien tijdens de stadswandeling. Israel is nauw verbonden met de geschiedenis van de tweede Wereldoorlog en daarom mag een bezoek aan het zeer indrukwekkende Yad Vashem, het officiële monument voor het herdenken van de Joodse slachtoffers van de Holocaust, niet ontbreken. 

Vervolgens gaan we naar de stad die nooit slaapt, Tel Aviv! Onderweg maken we nog een stop in Jaffa om bij Café Anton koffie te drinken met wat lekkers erbij en met de eigenaren te praten.

Ook in Tel Aviv gaan we naar de hoogtepunten en maken we een fietstocht over de boulevard. Tel Aviv heeft ook een bruisend uitgaansleven.

We verblijven in comfortabele, centraal gelegen hotels.

 

Kamelen Petra kloof JordanieWilt u naast deze steden ook Jordanië bezoeken?
Wilt u naast de indrukwekkende steden Tel Aviv en Jeruzalem ook kennismaken met de hoogtepunten van Jordanië? Kies dan voor onze 11-daagse single groepsreis Israël & Jordanië!

Bekijk reis

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 11 / maximaal 31 deelnemers