Groepsrondreizen in Japan

Hoogtepunten als Mount Fuji, unieke overnachting in een Ryokan en een treinreis per Shinkansen tijdens een groepsreis in Japan.
We overnachten tijdens de groepsreis in Japan in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Groepsrondreis naar Japan met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Japan – Ga met ons mee naar het land van de Geisha’s

Wij vinden Japan toch wel een van de meest bijzondere bestemmingen uit ons aanbod en zullen vertellen waarom. In Japan maken we tijdens de groepsreis kennis met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten. Tijdens een groepsreis in Japan ontdekken we niet alleen de cultuur, maar ook de prachtige natuur, indrukwekkende wereldsteden en de rijke geschiedenis van dit land. Zowel de bekende hoogtepunten als de minder bekende pareltjes van dit land.

Japan groepsreis: ontdek Nagasaki

De havenstad Nagasaki is onderdeel van onze groepsreizen naar Japan. Deze stad heeft nauwe historische banden met Nederland en we brengen onder andere een bezoek aan het Dejima eiland, de plek waar Nederlanders zich (als enige land) in de 17e eeuw mochten vestigen en handel mochten drijven. Maar we brengen ook een bezoek aan Clover Park. Hier staan 19e-eeuwse westerse huizen van waar we een heel mooi uitzicht hebben over de stad.

Het indrukwekkende Hiroshima

Een indrukwekkend onderdeel van de groepsrondreis in Japan is een bezoek aan Hiroshima, waar de sporen van de atoom verwoesting in 1945 zijn opgelost in een moderne en welvarende stad. Hier is onder andere het Peace Memorial Park, met diverse vredesmonumenten, en het herdenkingsmuseum. Een onderdeel van de groepsreis in Japan dat je zeker nog bij zal blijven.

Complete groepsreizen naar Japan

Wij bieden de mogelijkheid om Japan te ontdekken tijdens een groepsrondreis waarbij alles geregeld is. Onder leiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleiding bezoek je de mooiste en meest indrukwekkende plekjes van dit land. We reizen per comfortabele bus, maar ook met de supersnelle Shinkansen bullettrein. Tijdens de reis zijn veel leuke excursies en entreegelden bij de prijs inbegrepen. Alles is geregeld, je hoeft alleen maar te genieten!

Ontdek het bijzondere Japan

Tijdens de groepsreizen naar Japan zorgen we ervoor dat je dit bijzondere land leert kennen. Samen met een groep bekijken we de hoogtepunten qua natuur en cultuur en gaan we op zoek naar het échte Japan. Liever een individuele reis? Wij bieden ook individuele rondreizen naar Japan, waarbij je per trein reist. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is!