Groepsrondreis Land van de Geisha's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

38 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 01-06-2018

Een prachtige reis in een bijzonder land met een fantastische reisleiding.

Een mooie uitgebalanceerde reis met vele hoogtepunten. In 2 weken tijd krijg je een hele goede indruk van Japan, de reis is goed opgebouwd met voldoende vrije tijd, de hotels zijn super en de Japanners beleefd en behulpzaam. Indrukwekkend zijn Nagasaki en Hiroshima, Kyoto met zijn prachtige tempels en de metropool Tokyo die met geen andere wereldstad te vergelijken is. Prachtige natuur en cultuur, een hele fijne groep en een meer dan geweldige reisleiding. Dustin en Akiko hebben door hun persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis deze reis voor ons heel bijzonder gemaakt. Door hun inzet hebben wij een goed beeld gekregen van Japan.

Mw. L - Woerden
10,0
Toegevoegd op: 11-05-2018

Een prachtige, leervolle en inspirerende reis gehad.

Onze reis naar Japan, was een overgetelijke ervaring. Niet alleen de highlights, maar vooral met de achtergronden en wijze van het leven in Japan, heeft reisleider Dustin, een heldere en waardevolle aanvulling gegeven. Samen met de gids Akiko was hun aandacht, zowel voor persoonlijke wensen als voor de groep, heel bijzonder. Wij hebben dit nog niet zo positief ervaren als bij deze reis.

Dhr. Z - Heerhugowaard
8,1
Toegevoegd op: 11-05-2018

Een mooie maar vermoeiende rondreis maar je mag in Japan geen vegetariër bent

Probeer het maximale te halen uit het verblijf in Kyoto want in Tokyo zijn de afstanden tussen de bezienswaardigheden vaak erg groot. En reis niet begin mei tijdens de Golden Week. Het is normaal al druk maar dan nog meer.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 30-04-2018

Een heel bijzonder en indrukwekkend land is Japan.

Een mooie samengestelde reis om een indruk te krijgen van het leven in Japan. Mooie, vriendelijke en behulpzame bevolking met een heel eigen en bijzondere cultuur. We hebben veel gezien en meegemaakt, inclusief een aardbeving. We hadden deze datum speciaal geboekt om te kunnen genieten van de Sakura. De natuur is niet te regelen en was net iets te vroeg. Gelukkig was meer naar het noorden toe de Sakura nog volop in bloei. Heel indrukwekkend waren de excursies naar Nagasaki en Hiroshima. Tokyo is een hele leuke metropool waar we lekker hebben kunnen rondslenteren en onze ogen hebben uitgekeken o.a. in de wijk Akihabara. Bijzonder geslaagde reis mede dankzij Dustin (reisleider) en Akiko (lokale gids) waarvoor onze dank.

Dhr. B - Tilburg
9,0
Toegevoegd op: 28-04-2018

Indrukwekkend, fantastisch, veilig,schoon en gestructureerd land. Mooie reis, echt een aanrader!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 24-04-2018

Prachtige reis. Kennis maken met een bijzonder land met een bijzondere cultuur en geschiedenis.

Japan is een bijzonder land, soms moeilijk te begrijpen. Met de reisleider die zelf in Japan woont veel geleerd van de samenleving en cultuur. Mooie historische en culturele dingen te zien naast de moderne steden en zeer georganiseerde samenleving. Tempels, torenflats en massa's mensen.

Dhr. C - Zwanenburg
8,6
Toegevoegd op: 21-04-2018

een bijzondere beleving in een moderne maatschappij met een duidelijk andere culuur

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 20-04-2018

Fantatische reis met uitstekende gids en reisbegeleiding

Mw. B - Bladel
8,1
Toegevoegd op: 20-04-2018

Japan, zie de hoogtepunten in vogelvlucht

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 20-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven