17-daagse groepsrondreis Land van de Geisha's

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Comfortabel reizen met elke dag onze eigen bus
  • Heel veel excursies én alle entreegelden à € 100,- p.p. inbegrepen
  • Nonstop vluchten met KLM
  • Treinreis per shinkansen inclusief lunch met bento-box

Indrukwekkende rondreis door het land van de rijzende zon.

Maak tijdens deze indrukwekkende rondreis door Japan kennis maken met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Een bijzondere ervaring!
 
We reizen over het hoofdeiland Honshu en het zuidelijker gelegen Kyushu en combineren de moderne steden en de indrukwekkende natuur met het traditionele platteland. Op Kyushu verblijven we twee dagen in Nagasaki, waarna we genieten van de weldaad van de heetwaterbronnen in de omgeving van Beppu. Via het tempel eiland Miyajima en Hiroshima reizen we door naar de oude keizerlijke hoofdstad Kyoto. In het traditionele plaatsje Matsumoto bezoeken we het mysterieuze zwarte kraaienkasteel en een prachtig gelegen wasabi boerderij, waar we zelfs ijsjes kunnen eten waar dit pittige goedje in verwerkt is. Onze laatste stop is het Kawaguchimeer, aan de voet van Japan's hoogste berg, Mount Fuji. En dan tenslotte de indrukwekkende metropool Tokyo, waar de reisleider je graag de moderne én de traditionele kant van de stad laat ontdekken.

Comfortabele hotels en altijd ons eigen vervoersmiddel!
Zoals je van ons gewend bent, verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Voor enkele lange trajecten reizen we met de supersnelle Shinkansen bullettrein. Een niet te missen ervaring! Maar tijdens de excursies hebben we altijd onze eigen bus bij ons, dus lekker comfortabel!

Heel veel inclusief
Tijdens deze reis zijn veel leuke excursies al inbegrepen in de reissom. Zo genieten we van een welkomstlunch en zijn de excursies naar Nikko National Park en Nara, de eerste Keizerlijke hoofdstad van Japan, inclusief! Ook bezoeken we het Matsumoto Kasteel en een sake brouwerij. De entreegelden (met een waarde van ruim 100 euro per persoon) zijn al bij de prijs inbegrepen.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 26 deelnemers