Privé rondreizen in Japan

Hoogtepunten als Mount Fuji, unieke overnachting in een Ryokan en een treinreis per Shinkansen.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Reizen per trein met de Japan Rail Pass
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

2

Privé rondreizen in Japan

Individuele rondreis Japan – Ontdek het land van de geisha’s

Wil je liever niet met een hele groep, maar met jouw eigen reisgezelschap het bijzondere land Japan ontdekken? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een individuele rondreis in Japan. Een fantastische rondreis waarbij je alle belangrijkste hoogtepunten van Japan ziet. De route van de privé rondreis in Japan is compleet voor je uitgestippeld, inclusief overnachtingen, en je reist per openbaar vervoer.

Privé rondreis Japan: een fascinerend land

Tijdens de privé rondreis in Japan zul je individueel ontdekken hoe fascinerend dit land is. Van de bruisende stad Tokio tot de majestueuze Mount Fuji en de prachtige tempels op het eilandje Miyajima. En dat is slechts een klein tipje van de sluier van de individuele rondreizen naar Japan. Natuurlijk is er voldoende ruimte om de reis in te richten zoals je zelf wilt, in jouw eigen tempo.

Kies voor een van de schitterende routes

Kies voor een van onze schitterende privé rondreizen in Japan. We bieden meerdere routes waar je uit kunt kiezen. Maar ook groepsreizen naar Japan, als je liever met een groep wilt reizen. Er zijn volop mogelijkheden en we zorgen ervoor dat je Japan goed zult leren kennen tijdens een onvergetelijke reis!