14-daagse privé rondreis Japan per trein

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,9

Gemiddelde beoordeling

25 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 12-11-2019

Mooie reis die wel enige reiservaring vereist

Van te voren de kaart van Japan downloaden (bijv. Maps.me) en een vertaal app. Echt nodig ter plaatse.

8,3
Toegevoegd op: 15-10-2019

Prachtig land, heerlijke reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

De heer Bréas uit Amersfoort
8,0
Toegevoegd op: 01-10-2019

bijzonder land en goed geregeld

Er is geen omschrijving ingevuld.

Pim Harms
8,3
Toegevoegd op: 22-09-2019

De reis door Japan geeft een goed beeld van het land

De reis naar Japan is boeiend en vermoeiend. Je doet in een paar weken enorm veel indrukken op. Sommige plekken zijn erg druk, andere heerlijk rustig.

Aart van Wijngaarden
9,0
Toegevoegd op: 19-09-2019

Een indrukwekkende reis!

Alle plekken zijn weer anders en dat maakt het interessant en uitdagend. Wij hebben genoten van de stad Tokyo en Kyoto, het indrukwekkende Hiroshima en het wandelen in de natuur. Alle plekken zijn heel makkelijk te reizen met trein of metro. Vergeet ook niet een fiets te huren in Tokyo en Kyoto. Wij kijken terug op een mooi avontuur!

Ellen Eshuis
9,0
Toegevoegd op: 17-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 20-08-2019

Wat een prachtig land met vriendelijke en behulpzame inwoners

Hiroshima en het Atoom-bom museum was zeker één van de hoogtepunten van deze bijzondere rondreis. Treinen rijden op tijd en de JR pass is een ideale manier om het land te verkennen.

Marc
8,7
Toegevoegd op: 21-07-2019

De reis was een ervaring die je blootstelt aan een prachtige land en cultuur

Zoveel te zien, plan niet teveel en neem de tijd. Ga vooral te voet zo zie je ook veel van de locale culturen

Steven Luth
9,0
Toegevoegd op: 04-06-2019

Prachtige ervaring; aanrader voor mensen die al veel reiservaring hebben

Er is geen omschrijving ingevuld.

Ron Broere
8,3
Toegevoegd op: 20-05-2019

Een bijzondere reis in een prachtig en schoon land met super vriendelijke en behulpzame mensen.

De informatie is zeer uitgebreid welke je ontvangt van Fox. Complete reisschema's zijn al voor je uitgewerkt, ideaal. Tokyo is erg leuk, een dagje langer is wel aan te raden dus eventueel je reis wat eerder laten beginnen is aan te raden. In de steden Tokyo, Kyoto en Osaka hebben we een dagkaart voor de metro (in Kyoto metro en bus) gekocht. Hiermee kom je overal. Rest kun je doen met de JR-pas. Osaka is niet heel bijzonder, aan die ene dag heb je meer dan voldoende. Het reizen met het openbaar vervoer is goed te doen, altijd ruimte gehad voor de koffers en bijna altijd heb je wel een lift of roltrap. Je loopt evengoed veel, dit moet je wel gewend zijn cq aan kunnen. Vrij vermoeiend ook. Japan is een mooi en divers land. Alles is schoon en de mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Nog nooit zo veilig gevoeld. Wij waren net na de bloesem, maar evengoed nog erg mooi. Wil je de bloesem nog zien dan moet je begin april zeker daar zijn.

Timmers