14-daagse privé rondreis Japan per trein

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

24 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 12-01-2020

mooie belevenis indrukwekkende cultuur

goede voorbereiding noodzakelijk. lees er over. Warme sokken meenemen voor bezichtiging kasteel in Matsumoto

anoniem
8,3
Toegevoegd op: 12-01-2020

Een gestructureerd avontuur!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-11-2019

Mooie reis die wel enige reiservaring vereist

Van te voren de kaart van Japan downloaden (bijv. Maps.me) en een vertaal app. Echt nodig ter plaatse.

8,3
Toegevoegd op: 15-10-2019

Prachtig land, heerlijke reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

De heer Bréas uit Amersfoort
8,0
Toegevoegd op: 01-10-2019

bijzonder land en goed geregeld

Er is geen omschrijving ingevuld.

Pim Harms
8,3
Toegevoegd op: 22-09-2019

De reis door Japan geeft een goed beeld van het land

De reis naar Japan is boeiend en vermoeiend. Je doet in een paar weken enorm veel indrukken op. Sommige plekken zijn erg druk, andere heerlijk rustig.

Aart van Wijngaarden
9,0
Toegevoegd op: 19-09-2019

Een indrukwekkende reis!

Alle plekken zijn weer anders en dat maakt het interessant en uitdagend. Wij hebben genoten van de stad Tokyo en Kyoto, het indrukwekkende Hiroshima en het wandelen in de natuur. Alle plekken zijn heel makkelijk te reizen met trein of metro. Vergeet ook niet een fiets te huren in Tokyo en Kyoto. Wij kijken terug op een mooi avontuur!

Ellen Eshuis
9,0
Toegevoegd op: 17-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 20-08-2019

Wat een prachtig land met vriendelijke en behulpzame inwoners

Hiroshima en het Atoom-bom museum was zeker één van de hoogtepunten van deze bijzondere rondreis. Treinen rijden op tijd en de JR pass is een ideale manier om het land te verkennen.

Marc
8,7
Toegevoegd op: 21-07-2019

De reis was een ervaring die je blootstelt aan een prachtige land en cultuur

Zoveel te zien, plan niet teveel en neem de tijd. Ga vooral te voet zo zie je ook veel van de locale culturen

Steven Luth