Japan

Hoogtepunten als Mount Fuji, unieke overnachting in een Ryokan en een treinreis per Shinkansen.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

3

Rondreizen in Japan

Rondreis Japan- Maak een rondreis door het land van de rijzende zon!

Het land van wereldsteden, van mooie natuur, bijzondere tempels en heerlijke sushi... Dat is Japan. Tijdens een groepsreis in Japan zul je samen met een deskundige Nederlandssprekende reisleider de unieke hoogtepunten van dit land ontdekken. Een rondreis in Japan is een ervaring die lang in jouw geheugen gegrift zal staan. En daar zorgen wij graag voor!

Ontdek de geschiedenis van Japan

Ontdek de rijke geschiedenis tijdens een rondreis in Japan. Onder andere in Nagasaki, waar het handelsverleden met Nederland nog goed zichtbaar is. We bezoeken ook het naastgelegen Oranda Zaka, een gebied met kleine kronkelende straatjes, waar vroeger de Nederlandse houten huisjes stonden. Maar ook een bezoek aan het indrukwekkende Hiroshima, waar de sporen van de atoomverwoesting in 1945 zijn opgelost in een moderne en welvarende stad.

Nog meer hoogtepunten 

Er zijn zoveel hoogtepunten tijdens een rondreis in Japan, wij zullen er nog een aantal uitlichten. Reis per supersnelle Shinkansen bullettrein naar de oude keizerlijke stad Kyoto. Een stad die doordrenkt is met cultuur, met meer dan 2000 tempels, historische gebouwen, heiligdommen en parken! In deze stad wacht een bijzondere ontmoeting met heuse geisha's. Een magisch moment tijdens de rondreis in Japan. En natuurlijk mag een bezoek aan het veelzijdige Tokio ook niet ontbreken tijdens de reis. En misschien ben je in het voorjaar wel getuige van de Sakura, de beroemde Japanse kersenbloesem!

Een comfortabel verblijf

Wij zorgen ervoor dat je comfortabel kunt overnachten tijdens de Japan rondreis. De drie- en viersterrenhotels zijn veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Rust lekker uit en kom bij van al het moois dat je gezien hebt. Veel excursies zijn overigens al inbegrepen bij de reissom en daarnaast heb je de keuze uit een aantal optionele excursies. 

Ga met op deze bijzondere reis

Ga mee met ons op reis en maak kennis met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Onze rondreizen in Japan zijn onvergetelijk, daar zullen wij voor zorgen. Wij kunnen werkelijk alles over het land vertellen en brengen je naar de mooiste plekjes van dit land. Een niet te missen ervaring!