Japan

Japan Groepsreizen

15/16-daagse rondreis Land van de Geisha's

Vertrek: 06-04-2016

Ria van Oeveren
10-10-2015 - 14:31 uur
Ik zou graag op 6 april de rondreis door Japan doen. Het zit er echter in dat ik alleen reis. Boeking bij Fox houdt dan - in tegenstelling tot andere reisorganisaties - automatisch in dat ik een 1-persoonskamer moet boeken. Dat is voor Japan wel een aanzienlijke meerprijs terwijl de kamer erg klein is. Maar misschien is er een andere alleengaande die met hetzelfde dilemma zit? Wellicht kunnen we samen een kamer delen? Ik hoor het graag.

Groetjes

ria
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: ria
18-10-2015 - 16:08 uur
Sorry, maar hiermee laat ik mijn oproep aan eventuele medereizigers vervallen omdat ik besloten heb met een andere organisatie een reis naar Japan te maken van langere duur. Daarbij is wel indeling mogelijk en vallen de kosten mee.

Groetjes en goede reis

ria

Rondreis Japan- Maak een groepsreis door het land van de rijzende zon!

Het land van wereldsteden, van mooie natuur, bijzondere tempels en heerlijke sushi... Dat is Japan. Tijdens een rondreis in Japan zult u samen met een deskundige Nederlandsprekende reisleider de unieke hoogtepunten van dit land ontdekken. Een groepsreis in Japan is een ervaring die lang in uw geheugen gegrift zal staan. En daar zorgen wij graag voor!

Ontdek de geschiedenis van Japan

Ontdek de rijke geschiedenis tijdens een rondreis in Japan. Onder andere in Nagasaki, waar het handelsverleden met Nederland nog goed zichtbaar is. We bezoeken ook het naastgelegen Oranda Zaka, een gebied met kleine kronkelende straatjes, waar vroeger de Nederlandse houten huisjes stonden. Maar ook een bezoek aan het indrukwekkende Hiroshima, waar de sporen van de atoomverwoesting in 1945 zijn opgelost in een moderne en welvarende stad.

Nog meer hoogtepunten 

Er zijn zoveel hoogtepunten tijdens een groepsrondreis in Japan, wij zullen er nog een aantal uitlichten. Reis per supersnelle Shinkansen bullettrein naar de oude keizerlijke stad Kyoto. Een stad die doordrenkt is met cultuur, met meer dan 2000 tempels, historische gebouwen, heiligdommen en parken! In deze stad wacht een bijzondere ontmoeting met heuse geisha's. Een magisch moment tijdens de rondreis in Japan. En natuurlijk mag een bezoek aan het veelzijdige Tokio ook niet ontbreken tijdens de reis. En misschien bent u in het voorjaar wel getuige van de Sakura, de beroemde Japanse kersenbloesem!

Een comfortabel verblijf

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt overnachten tijdens de Japan groepsreis. De drie- en viersterrenhotels zijn veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Rust lekker uit en kom bij van al het moois dat u gezien hebt. Veel excursies zijn overigens al inbegrepen bij de reissom en daarnaast heeft u de keuze uit een aantal optionele excursies. 

Ga met op deze bijzondere reis

Ga mee met ons op reis en maak kennis met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Onze groepsreizen in Japan zijn onvergetelijk, daar zullen onze reisleiders voor zorgen. Zij kunnen werkelijk alles over het land vertellen en brengen u naar de mooiste plekjes van dit land. Een niet te missen ervaring!
 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven